Influensa...

Skrivet den 2011-03-23 kl 17:37:25 i kategorin av Jenira
Permalink

Så detta var min konversation med läkaren. Hon sa:
- Du har influensa
-Nej, sa jag
- Jo, du har alla symptomer.
-Nej, sa jag.
- Har du den och den och den symptomen.
- Ja, sa jag
- Du har influensa, sa hon
- NEJ SA JAG!!!


Jag som aldrig blir sjuk får spendera mer tid på soffan och sängen. Detta kommer bli min död. Man kan liksom inte be en aktiv människa som mig sitta stilla så här länge. Det är ett brott. Men när öronen börjar värka blir jag som ett barn igen. 

Well, well, det stoppar mig inte från att titta på vår trender. 

TIPS: Hitta kläder som passar din kroppsform, följ inte det som är trendigt, utan följ det som är din egen stil och det som sitter snyggt på dig. Din klädstil skall berätta om vem du är som person och det syns när man är nöjd med det man har på sig.

När det gäller smink och mode: LESS IS MORE, enligt mig. Men det betyder inte att man ska ta på sig vitt, svart och se helt tråkig ut. Snarare tvärtom. Färg, mönster, leopard, neutralt you name it. Men har man starka kläder, så kan man istället tona ner på sminket och kör en naturell hårstil. Hitta en balans, som får en att må bra och se bra ut. Våga sticka ut, men akta dig till exempel för transa looken. Men jag gillar tjejer som ser naturliga ut men ändå sticker ut med deras look i helheten. Man ser när en person lagt ner energi på vad de har på sig. Det gör mig glad :)
Jag är sugen på en ljus sommar väska inspirerad av Mulberry Alexa, den har jag tyvärr inte råd med idag, men denna kopia från Wera gillade jag. Så får se om den passar mig i verkligheten. Men denna kommer passa fint till alla sommar event i år.
Jag har letar länge efter den perfekta beiga väskan, även här inspirerad av Mulberrys Alexa. Men här är två varianter som inte är för mycket fake och har en egen karaktär. Den första är snygg och billig från Lindex och den andra är favvo märket DKNY. Någon som jag lätt skulle kunna ha till min samling.

Dessa kjolar fångade mitt intresse. Båda från Ginatrocot. Jag skulle kunna matcha dem med ett tunnt bommulslinne och ett par sköna vita tygskor. Jag är väldigt kort och vet inte om detta är en bra längd för mig. Men väligt trendigt i år.  Jag gillar verkligen båda färgerna. Så hoppas de finns kvar när jag lyckas lämna hemmet.

BAS BAS BAS BAS BAS....det e allt jag säger. Det är mitt absoluta prio detta år. Jag kommer att satsa på mer baskläder som man kan kombinera andra plagg med och framför allt accesioarer. Här en härlig skjorta från Lindex, jag är kär i halsen, den passar mig som är bredaxlad.

Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: