Water for elephants

Skrivet den 2011-04-30 kl 22:05:12 i kategorin av Jenira
Permalink

Igår vad jag och såg filmen "Water for Elephants" och jag måste säga att jag älskade filmen. Jag är ett stort fan av underbara Robert Pattisson och Reese Witherspoon. De båda var fantastiska i filmen och filmen var både rolig och sorglig. Man ville adoptera en elefant efter filmen, så tummen upp för den. Jag och Naureen köpte även en Mors dags present som vi sååååå klart lämnade på stolen och gick, men den finns kvar i butiken. Det är verkligen intressant att hänga med 17 åringar, man inser hur gammal man har blivit. Jag hängde inte alls med i deras konversationer och jag minns hur man fnissade åt allt och alla. 

Idag är det valborg i Sverige och jag har massa roliga minnen från Valborg både från Uppsala och Stockholm. Jag älskar att titta på majbrasan, så idag saknar jag sverige lite extra mycket. Svensk sommar är det bästa som finns. 

Ett av mina galnaste försök att fira Valborg, var när jag kom på ideén att vi skulle grilla även om det regnade, vilken kaos men mys Valborg det blev.

Sen måste man ju passa på att gratta Kungen :)

Tröja: Monki
Byxa: HM Divided
Skor: Urban Outfitters
Fniss majorna
Soppan var INTE god jag beställde helt fel soppa och äpplet lämnade jag som driks :)
Sallad: Fuji appel sallad på Panera Bread
Sephora väskan är till Naureen, vi köpte lite ansiktsprodukter som hon behövde.
Pumpkin muffin och Brownie
AMC bio

VALBORG 2008
Ingen ville gå ut, men jag insisterade på det skulle bli bättre väder och att man bara måste grilla på Valborg, resultatet blev att Mandy svor åt mig 19738347 ggr. Men ett roligt minne :)

Korv, majs och Hallomi
Varför klaga när vi hade ett paraply, vi turades om att hålla paraplyet. Här var det Shenes tur.



Alexander McQueen

Skrivet den 2011-04-29 kl 15:22:30 i kategorin av Jenira
Permalink

Hennes klänning var designad av den avlidna Alexander McQueen, my bad, sorry :)
Han skulle vara stolt.

Den vackra prinsessan bar en klänning i spets

Skrivet den 2011-04-29 kl 14:56:18 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag älskar när något så simpelt kan vara så vackert och jag är så glad att hon bar spets. När jag säger simpelt, då menar jag inte att klänningen är simpel, men jag har tittat på såååååååå många wedding shows här på deras amerikanska kanaler och fy fabian vad fula bling bling klänningar folk väljer, de slutar med att se ut som en bakelse och drunknar i klänningen.  

Jag verkligen verkligen gillade hennes vackra klänning. Jag själv ska ha bling bling haha (vilken diss mot mig själv) men desi bröllop är ju inte samma sak HALLÅÅÅ. I mitt fall kommer folk säga att JAG är simpel som kommer bära vitt.

Jag gillar att det är mycket fokus på hennes överdel eftersom hon nu skulle stå på balkongen och vinka till folket. Designer var Sofie Cranston och snacka om hon kommer att göra business nu internationellt. Hon klär redan massa kändisar som Emma Watson. 

Jag tycker att klänningen var fantastisk och det finns säkert mer detaljer på den som inte syns på nära håll. Jag vaknade tidigt av mig själv och satte på tvn. Nu skulle jag vilja äta scones för att fira hehe :)



IKEA just like home

Skrivet den 2011-04-29 kl 04:24:05 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag åkte jag till IKEA för att äta lunch med svärmor, hon jobbar rätt nära IKEA och jag behövde köpte lite saker, men ni vet hur det är. Man går dit för 3 saker och kommer ut med 89 saker. Men jag tycker att små saker gör stor skillnad. Min hubby har ett skrivbord i vårt rum och där låg alla papper och jag gillar att organisera. Så de är fortfarande kvar, men i snygga lådor. Jag visar imorn :)

Jag såg att det fanns en matbutik där och förstår inte varför de har alla 150 sorters sill men inte kesella. Jag ska skriva brev till någon och be dem importera kesella till IKEA. Det skulle underlätta min bakning :)

På vägen hem fastnar min grej på iphone så jag missade min "exit". Jag fick inte panik, men jag hade typ ingen aning vart jag var eftersom jag fortfarande var på motorvägen. Tills slut körde jag bara runt runt runt och POFF så var jag hemma. Jag fattade ingenting. Från att vara vilse till att hitta hem, så jag hade väl tur antar jag.

Sitter och njuter av mina röda fiskar :)

yeiiiiiiiiiiii
vill haaaaaaa
Ingen Kesella :( men fiskar mmmmmm
Detta händer alltid i Ikea
Mellanmål

Mors dag månaden

Skrivet den 2011-04-28 kl 16:11:21 i kategorin av Jenira
Permalink

Denna månad firar jag två stycken mors dagar. Jag vet att det är en kommersiell högtid, det handlar om att slösa pengar. Men kan man slösa för mycket pengar på sin mamma? Det tror jag inte. Jag kommer i år att fira två morsdag, den amerikanske är nästa vecka och den svenska i slutet av månaden. 

På fredag ska jag ta med lille syrran och kolla på någon present till svärmor och vi tänkte passa på att se "Water for elephants". Jag älskar sådana filmer och jag älskar hennes hår och dräkter som hon har på sig i filmen, men jag berättar om den senare när jag sett den.

Jag är även nyfiken på att pröva ett läppstiftpenna från Covergirl, den fått många priser och jag ser fram emot att pröva den i butiken.

Nu ska jag träna lite och sedan åka och äta lunch med min svärmor, men vädret ser inte så bra ut idag, så jag vet inte om jag ska springa ute eller åka till gymmet. Jag tror jag är för lat att åka till gymmet, så det blir nog springa i regnet :)


Royal Wedding mania

Skrivet den 2011-04-28 kl 15:55:56 i kategorin av Jenira
Permalink

I alla kanaler här så visar man ALLT inför det brittiska kungabröllopet mellan Kate & William. Jag vet nog allt om dem och deras historia nu. Jag kommer dock försöka kolla på bröllopet, mest för att se vad hon kommer att ha på sig. Jag älskar de kungliga hattarna och önskar att jag kunde få gå på en fest med tema "kungligt". Då skulle jag bära en häftig hatt av något slag. Jag har hört att alla på bröllopet kommer att bära en hatt. Jag är ett stort fan av snygga accesioarer och i sommar kommer jag att bära härliga stora solhattar, det är jag säker på.

Jag är nog mest nyfiken på vad hon kommer att ha på sig, jag kommer gissa på en enkel chic klassisk bröllopsklänning. Jag gillade prinsessan Viktorias klänning, den matchade hennes personlighet. Kate har en liknande klassisk stil, men jag hoppas på att få se mer spets. Jag älskar spets i vita färger.

Jag tror att hon är mer åt den första klänningen, men vi får se det är alltid TOP SECRET :)

Google Map = Kärlek

Skrivet den 2011-04-27 kl 02:02:36 i kategorin av Jenira
Permalink

Vad skulle jag göra utan Google Map, idag har jag lyckats ta mig runt en massa och göra massa bra ärrenden. Jag känner mig inte lika handikappad längre. Min Boo har åkt till LA hållet så jag passar på att göra sånt som man bara vill skjuta undan. Vädret var fantastiskt så jag bestämde mig för att åka till gymmet och simma. 

Jag satt och försökte klura ut hur jag skulle ta mig till alla ställen, men till slut hamnade jag på postkontoret (postade mitt jobbtillstånd) och sedan vidare till Columbia Mall, men på vägen hem åkte jag lite knas men lyckades till slut hamna rätt. Jag köpte en grej som gör att jag kan sätta fast mobilen, för det är ju livsfarligt att titta på vägen och mobilen samtidigt. 

Sen så var jag förbi Sephora en sväng, all min sminkborttaggning är slut, så jag var tvungen att köpa allt på en gång. Det är verkligen sjuk hur ofta jag byter produkter, men jag gillar att pröva olika saker från olika märken. En dag kanske jag fastnar för något :) Så nu är jag på min 8:e primer. Jag prövat många olika, men tjejen rekommenderade en från märket: Stila (aldrig prövat deras produkter tidigare). Jag passade på att köpa en ny sminkväska då min är katastrof och denna har jag kollat in förr. Den är sjukt praktisk då man kan ta av mittendelen ha den i väskan om man inte vill ha med hela. 

På väg till simningen
Lifefime och en härlig dag
Min nya praktiska sminkväska från Sephora
Primer: Stila (för torr hud, ingen färg)
Rengöring: Philosophy (Purity) en cleanser som skall vara allt i ett.
Ögonmake up remover: Bliss Oil free och non-irritating

Baka baka liten toskakaka

Skrivet den 2011-04-26 kl 01:45:50 i kategorin av Jenira
Permalink

Min svärmor ville att jag skulle baka en toska kaka till hennes jobb imorn och jag älskar ju att baka och så här blev resultatet. Men fy vad jobbigt att skära jämna bitar. Jag blandade ett klassiskt recept med Leilas och hade i lite valnötter också tillsammans med hackad sötmandel. Hoppas de blir nöjda :)


Inte lätt att flytta till USA

Skrivet den 2011-04-26 kl 01:13:29 i kategorin av Jenira
Permalink

Herregud, det borde finnas en manual om exakt hur man gör för att flytta till USA. Alla flyttar väl av olika anledningar, men det är inte enkelt kan jag lova. När mitt visum blev godkänt efter 10 månader så fick jag tillstånd att bara ÅKA till USA och efter det så krävde de att vi gifte oss inom 90 dagar. 

Nu är det dags för omgång två, dvs att söka green card och jobbtillstånd. Jobbtillståndet kan gå ganska snabbt, men green card OMG, det är en process kan jag lova. Det känns som om vi måste börja om på nytt igen. Denna gång får vi i alla fall vara tillsammans. Men det är en underlig känsla att börja om på nytt, jag har inget så kallat " social security number" deras så kallade person-nummer. Så det är jobbigt när de hela tiden frågar om den. Jag har fått reda på att jag måste ta om mitt körkort igen, vilket var en av de jobbigaste processerna jag varit med om. Jag måste gå om 3 timmars alkohol program, vilket är störande för här har de även ett test för detta. Amerikanerna behöver inte göra den i Maryland, kul va??? NOT!

Sen så måste jag ta med min man eftersom jag inte har ett person nummer och göra om allt, men det verkar inte vara så svårt, jag är bara rädd för en sak och det är att fickparkera. I sverige slipper man det oftaste på proven, men här verkar det vara ett måste, så det måste jag träna på. Men det är bara att tänka såhär: 

ETT STEG I TAGET, ALLT ORNAR SIG

Tänker på min pappa, han säger det hela tiden. Så jag tror allt kommer bli bra och jag kommer väl lära mig ännu mer antar jag. Det är ju bara en fas i livet och för mig spelar det ingen roll, jag har ju för tillfället inget jobb så jag hinner med alla saker ändå.

Idag har jag kört runt som en ganing för att hitta ett ställe där man kan ta kort för mitt jobbtillstånd och till slut hittade vi ett ställe och kvinnan förbjöd mig att le 4 ggr. Jag sa: JAG LER INTE KVINNA, DETTA ÄR MITT FACE. Sen sa hon, du måste ta bak ditt hår. RESULTATET: Jag ser ut som en pojke.

Vädret är just nu som högsommar, jag har svettats ihjäl, men sommar är härligt. Så jag och Naureen stekte Turkey korv och satt ute och åt i skuggan, man höll på grillas i solen. Jag undrar hur varmt det blir i sommar egentligen. 


Tog en liten paus eftersom vi koll på koka ihjäl, men min smootie var sjukt äcklig, jag åt mer av hennes goda frappe.
Mums och så klart har jag blue cheese i salladen, min nya besatthet.



Tutti frutti och knäppis väder

Skrivet den 2011-04-25 kl 02:01:21 i kategorin av Jenira
Permalink

Vilken sommardag det varit idag, jag har typ varit ute hela dagen och läst, softat och läst massa blask på datorn. Men så klart är jag en pollen allergiker så jag har nyst en massa, men det var det värt. Till sist fick jag nog och bestämde mig för att ta Naureen till ett glass ställe. Hon tipsade om "Tutti frutti" och jag var väldigt nyfiken på att pröva bilen en längre sträcka. 

Glassen var fantastisk god (Yogurt glass) och jag gillade konceptet, man tar vad man vill ha, glass och all topping i världen. Sedan väger de den slutgiltiga glassen. Eftersom vädret var fantastiskt bestämde vi oss för att sitta ute, men så fort vi var klara och skulle åka hemmåt så började det regna och inte vara regna utan storm regna. Min bil började prata i Bluetooth att det var storm i Washington och jag och Naureen fick lite panik. Men dumma som vi är åkte vi hemmåt ändå. 

Det var det värsta jag sett, jag kunde inte ens se vägen eller bilarna eftersom regnet kom ner så mycket på en gång, så jag jag tvungen att köra in i en parkering tills regnet lugnat ner sig. Det roliga är att efter 10 min så var det soligt igen. Jag fattade ingenting, för det var verkligen storm med monsun regn och åska och träden blåste som om de skulle falla ner på marken. Men som sagt, sedan var allt bra igen. Knas väder, men vi hann iaf njuta av glassen :)

Njöt av vädret på terassen även om jag nös 18392309238 ggr

Färska frukter
Massor av olika topping
Jag valde death by chocolate och mango sorbet, Naureen valde cookie dough och mango sorbet.
Kommer åka tillbaka snart igen :)
Man ser inte hur det öste ner, men jag tror inte jag sett liknande väderomväxling i Sverige, kanske i Bangladesh

DC meets Wifey event

Skrivet den 2011-04-25 kl 01:47:17 i kategorin av Jenira
Permalink

Igår invigde jag min lilla söta röda väska och jag är jätte nöjd med den. Den är lagom stor och får plats med det viktigare. Sedan var det dags för "DC meets Wifey" eventet som Hubby ordnat. Dock har jag träffat de flesta, men han ville ändå göra det officiellt att jag flyttat hit. 

Vi gick till ett ställe som hette Maté och jag må säga att det var min snabbaste fixning ever, jag hade 30 minuter att duscha, sminka, tårka håret och det är inte mycket tycker jag. Men mitt hår var typ blött när jag lämnade huset men vi ville ju inte vara sena till vårt egna event. Maté ligger i Georgetown och är ett sushi ställe. Helt OK Sushi måste jag säga, men det finns bättre ställen i DC. 

Musiken var på topp och det blev en lång kväll som slutade med att vi sov hos Hubby's kompis. Jag dansade som en galning och har ont i hela kroppen idag.

Jag gillar min röda "Pricken" väska
Hela glada gänget, en riktig rolig kväll

Den gröna längst bak var godast

Max min nya bebis - BIL BIL BIL

Skrivet den 2011-04-24 kl 21:06:53 i kategorin av Jenira
Permalink

Min första egna lilla pluttis bil ÄNTLIGEN!!!!! Jag har velat ha en liten bil som är bensinsnål och enkel att köra och efter massa reaserch som min Hubby gjort så gick vi till en Ford handlare. Efter timmars av samtal och prisförhandlingar så skrev vi under och vilken härlig känsla. Jag kan inte beskriva känslan jag var bara helt överlycklig hela dagen. Jag kunde inte sluta hoppa omkring när jag fick köra hem bilen.

Jag var så uppspelt att jag inte lyckades starta bilen när jag skulle åka och fick 5 sekunders panikattack hihihihi.
Men det gick bra dock måste jag lära mig vägarna här, jag kan typ bara ta mig till en "Mall".

Men den heter i alla fall Max och är en svart Ford Fiesta. Jag älskar den och är jättenöjd med mitt val. Jag velade mellan den och Toyota Yaris, men Ford har mer inne i bilen som var spännande. Så nu kan jag äntligen ta mig runt när jag väl behöver. Det behövs verkligen bil i detta land, man kan liksom inte gå någonstans om man inte bor inne i storstaden. 


Max min bebis
Lille plutttttten
Överdrivet kär
Vet inte vad jag ska göra med mig själv.
Så man kan ju alltid krama den.
Hej hej kärlek

Baka dag av det som finns hemma

Skrivet den 2011-04-23 kl 00:40:04 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag kom Faizu min låtsas tvilling hem till oss och jag och Naureen var "barnvakt". Jag var inte så rolig i början då jag behövde göra klart min deklaration och till slut stämnde beloppet och jag fick glädje tårar, så då kunde jag vara lite rolig. Jag hitta en ny smak av Ben & Jerry som jag inte smakat innan. Jag gillade den verkligen, lite punch smak med knapriga nötter "I like".


Sedan fick jag köra Naureen till hennes kompis eftersom jag måste lära mig vägarna här och det är så himla kul att köra automat, nästan som en leksaksbil. Vädret här är ingen höjdare idag, så jag och Faizu fick nöja oss med att baka lite med enkla medel som vi redan hade hemma : En citronkaka och kockosbollar. Jag måste säga att en enkel citronkaka är verkligen underskattad, jag tycker att denna kaka (som av någon anledning ser gul ut på bilden) blev saftig och god och hur enkel som helst att göra. Vill man kan man lägga på en citron glaze och färska bär.

Nu ska jag vila och sen in i duschen innan vi ska på Hubby's kompis födelsedagsfest.

Prövade mitt nya nagerlack från Aldo, jag var tvungen att klippa naglarna  för jag gillar bara svart nagerlack på korta naglar, annars blir det häxvarning.

Deklarera för dummisar

Skrivet den 2011-04-22 kl 04:15:39 i kategorin av Jenira
Permalink

Finns det ingen sådan bok? Jag tror jag fattat det till slut, men imorn måste jag ringa skatteverket och fråga lite saker. Jag vill ju inte få böter eller nåt. Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag åkte till Ford och provkörde en av deras bilar: Ford Fiesta. Jag letar liksom inte efter min drömbil än, just nu är det mycket kostnader för oss så vi vill ha en bil som är liten och kan ta mig till ställen. Om några år om allt går rätt till vill jag ha en större och mer lyxig bil. Just nu är jag bara glad över att äga en bil eftersom det kommer bli min första. (yeiiiii)

Sedan blev det gym och chinafood. Jag älskar de små boxarna och jag som inte gillar kinamat måste säga att det var otroligt gott, eller så var jag bara hungrig. 

Lao Main nåt sånt kallades det yummiiii, hoppas det finns kvar tills lunch imorn

Day at the mall - Naureens springbreak

Skrivet den 2011-04-21 kl 02:49:08 i kategorin av Jenira
Permalink

Naureen har hennes springbreak denna vecka och hon har massor med plugg, så jag ringde upp Libby och frågade om hon ville hitta på något kul. Man kan ju inte bara plugga hela tiden. Så vi gjorde något klassiskt och åkte till ett mall och spenderade dagen. Denna mall var lite annourlunda, jag kunde se mina kompisar springa som galningar eftersom det var lite av ett outlet mall. En av butikerna var DKNY och jag må säga att det fanns sjukt billiga väskor (Bobbsie hade blivit galen, jag ska ta dig dit när du kommer). Men jag hittade min nya vän i Aldo. Jag velat ha en röd kompis länge och där satt den och perfekt till sommaren. 

Naureen har sin "prom" snart och vi letade klänning till henne och hitta en härlig lång axellös svart klänning. Tydligen ska alla hennes kompisar ha långa klänningar och jag vill inte att hon ska vara utan. Så det var en kul dag och vi avslutade dagen med en film (i den största biograf jag sett hittils). Vi såg Source code med Jake Gyllenhaal. 

Ska käka lite middag och sen sitta med lite pappersarbete. Saknar min Boo :(

Dagens outfit - Usch sista minuten val, ibland kommer jag inte på alls vad jag ska ha på mig. Men denna kjol är det mest bekväma jag äger. (Monki)

Greeeeezeeee men gott
Feting Foodcourt
yeyyy hittade en liten kompis
Bio med tjejerna och yummi glass
Väskan ser inte alls bra ut på bilden, men den är finare i verkligheten I promise
Sedan låg det nagerlack vid kassan, jag kunde inte låta bli. Jag har inte dessa färger (tror jag)

Vill ha en röd kavaj

Skrivet den 2011-04-19 kl 22:55:24 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag har varit sugen på en röd kavaj hur länge som helst med vita byxor, så himla chic och något som skulle passa i mina garberob. Hitta lite fina saker hos Zara, en snygg kavaj och härlga sommarklänningar. Sen fick jag reda på att black and white festen bytt tema. HALLÅ jag har ju redan bestämt min outfit. Så jag tänkte ha den ändå. Jag orkar inte komma på vad jag ska ha på mig annars. Kanske kan pimpa upp den vita klänningen med ett fint halsband eller nåt. 




Boring

Skrivet den 2011-04-19 kl 22:07:31 i kategorin av Jenira
Permalink

Ush jag är inte van att deklarera på detta sätt. Jag brukar skicka ett sms och få en massa pengar. Nej nej nej, nu har man sålt en lägenhet och då får man ingen lugn och ro känner jag. 

Så det ska bli min roliga aktivitet idag. Sen har jag beställt mina kläder för min "wedding reception" yeyeyey och pratat med min underbara Sara. Vädret är bajs men jag sitter och gråter til Oprah. I love her och hennes historier. 

Bläääääääääääääääääää

Simma

Skrivet den 2011-04-18 kl 23:50:38 i kategorin av Jenira
Permalink

Nu ska jag iväg och simma, jag orkar inte raka mina ben, men de är inte så farliga hoppas jag. Sen ser jag fram emot att sitta i en varm jacuzzi efterråt, men det finns inget värre än att hoppa in i en pool. Ohhhh jag längtar inte efter första chocken. Jag glömmer alltid något, som tur behöver man inte ha med sig handduk. Men mitt schampo och Balsam från Treseme (hur det nu stavas) är sjukt stora, så pinsamt, men jag har inga små flaskor, så jag får skämmas lite :)

Vart e mina Ray Ray???? vill ha på mig den. Det var en bra gåva från min Boo, jag som inte tyckte att jag passa i pilot, älskar dem.

Later!!


Wedding event planning

Skrivet den 2011-04-18 kl 19:25:33 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner, 

Idag håller jag på att planera lite för min Wedding reception som ska ske i Juni. Jag har bokat en make up artist från Mac och försöker få tag på någon som kan göra en bruduppsättning. Jag hittat en bild som jag gillar. På mitt event i augusti så bar jag en väldigt traditionell Outfit och jag personligen älskade den. Så till detta event kommer jag att köra en mer västerlänsk stil med hår och make up men en fusion av desi. Outfiten kommer att vara vit men en Lehenga (indiskt outfit i tre delar). 

Håret vill jag ha uppsatt, jag vill ha en mer clean look och inga lockar. Make up'en i Augusti var väldigt starkt och traditionell medan denna kommer vara fokus på ögonen men inte så mycket på läpparana. 

Att planera för ett bröllop kräver så mycket energi. Visserligen är det kul, men inte lätt eftersom man blir en sådan perfektionist och sätter höga krav på sig själv. Jag tror man måste tänka mer på att detta är en rolig och händelserik dag och njuta av den mer. Men till slut ordnat allt sig även om det alltid finns någon som kunde vara annorlunda eller bättre. Inget i livet är perfekt men mycket är underbart. 

Jag vill ha en klassisk look
Min traditionella Outfit



Anarkali

Skrivet den 2011-04-18 kl 19:14:22 i kategorin av Jenira
Permalink

I helgen blev det två bengaliska event och jag bar två stycken olika Anarkalis, en turkos och en svart vit. Jag älskar Anarkali modellen men har inte så många av dem. Sen så ville jag visa mina nya turkosa örhängen som jag köpte på ett litet stånd. Jag är inte så mycket för stora örhängen, men ibland passar man på. 

Ser ut som ett spöke i ansiktet, men det var så blåsigt.

Ny ansiktprodukt

Skrivet den 2011-04-18 kl 03:29:21 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag älskar att spendera penger på bra hudvårds produkter. Killen i Sephora rekommenderade dessa två produkter. Ett serum som innehåller C-vitamnin och fått många bra recensioner och en ansiktskräm (både dag och natt) för torr hud. Än så länge gillar jag produkerna. Jag giller verkligen serumet och kan definitivt rekommendera den. 


My Court wedding day

Skrivet den 2011-04-18 kl 03:21:48 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner, 

Jag har verkligen inte hunnit blogga denna helg eftersom jag haft så mycket att göra. Jag tror jag sitter ner för första gången nu. I fredags var det en liten speciell dag för mig. Jag gifte mig :) hihihihi Nu är jag en riktig MRS person. Det var kul, eftersom jag och min Hubby skrattade under hela cermonin. Domaren kunde inte uttala våra namn och jag heter ju Carolina, hur svårt kan det vara. Så jag och hubby kunde inte sluta fnissa när hon sa våra namn. Sen slutade hon med " You may kiss your bride". 

Hon var så söt och ville ta kort med oss. Det var en otrolig vacker dag och efter vår lilla privata cermoni åkte vi till Baltimore Habour för att äta en god lunch. Det blev Meza på ett fantastiskt fint ställe. Baltimore hade så många andra resturanger som inte var öppna under lunch tid, så jag kommer nog defenitivt att gå tillbaka. 

Så I am married now på riktigt :)

Vi och den söta domaren.
Kjol H&M
Skor Vagabond
Top Zara Basic
Solbrillor Forever 21
Väska MBM Jacobs
Heart Heart <3
Baltimore Harbour

Världens sötaste Raju

Skrivet den 2011-04-16 kl 21:38:29 i kategorin av Jenira
Permalink

Här ser ni Hubby´s bästa väns katt RAJU. Jag som aldrig varit en djur människa blev helt kär. Han e tydligen döv, men det vackraste jag sett. Ville bara krama honom, men han hårade ner mina svarta byxor :)


American Mall och Svensk sommarväder

Skrivet den 2011-04-15 kl 04:16:24 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag var det en fantastisk fin dag, kändes som sommar. Lite synd att jag spenderade den i ett körcentrum. Jag var ute efter en ny ansikts kräm och killen rekommenderade ett nytt märke som jag blev såld på. Jag visar den senare. Sedan var jag inne på H&M och prövade några klädesplagg men fick ingen Aha-känsla. Jag gillade en klänning men den var för tajt där bak. Så det blev en tröja till killen, fanns massa fina och billiga kläder på Herr sidan. ( Jag hade en bild på "Colombia Mall" men den e på min iphone, så jag måste klura ut hur man gör hihi)

Sedan kom vi hem och satt ute en stund i solen. Jag hoppas att det blir lika fint imorn, jag hört att det ska regna nästa vecka. Imorn är det en speciell dag. Tell ya later :)


Min nya kompis

Skrivet den 2011-04-14 kl 17:14:44 i kategorin av Jenira
Permalink

Nu har jag äntligen fått en iphone och jag var nog den mest osociala personen igår kväll, vilket var helt ok eftersom hubby kollade på Hockey. Jag var typ helt impornerad hur mycket tid man kan spendera på en telefon. 

Håller på att titta lite på TV, de har så roliga program här. Nu kollar jag på en serie som heter "The cupcakes girls". Den handlar om två bästisar som öppnat en cupcakes butik och igår tittade jag på amazing wedding cakes. 

Nu ska jag göra mig i ordning och bli upphämtad och se om jag kan spendera lite tid i Colombia Mall. Det är jättefint väder, så jag hoppas att de har ute serveringar. Idag släpper nämligen H&M sin "Conscions collection" och jag vill gärna gärna hoppas på att denna H&M i Colombia Mall släppt kollektionen. Jag älskar vitt vitt vitt. Jag kan aldrig få nog av vita kläder på sommaren. Vi får se om jag hittar något, annars får jag unna mig att titta på bilder :)


Min nya kompis

En lugn Onsdag

Skrivet den 2011-04-13 kl 17:28:11 i kategorin av Jenira
Permalink

Först vill jag bara gratta min underbara Karine på hennes B-day. Hon är en nära vän till mig och vi delar många härliga minnen. Älskar dig kompis. 

Idag är jag hemma och sitter och kollar på gårdagens shopping och tar igen lite saker. Skönt att vara hemma ibland eftersom vädret inte är på topp idag. Jag sitter även och tänker ut vad jag ska baka till på söndag. Det som är jobbigt är att allt jag vill baka i böckerna har kesella i sig, vilket jag inte vet vad jag ska ersätta prokukten med. Så jag har letat efter något lätt och gott. Jag hittade min inspiration från Leilas böcker. Jag älskar dem. Jag älskar Leila. 

Ballerinas från Urban U, men jag ska bort snören på dem, de är bara jobbiga.
Nya Essie vänner till min nagellack kollektion
Vit klänning från H&M och bas lång linne under <3
Flipflopps till simningen
Bruna brillor från Forever 21 (billiga)
Ring från H&M
Letar inspiration
Det får bli en frozen Cheesecake och en blåbärs smulpaj

Turist i DC

Skrivet den 2011-04-13 kl 05:51:50 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag har jag haft en regäl dag i DC. Det hela började med att jag lämna min US mom i DC Convention Center, för det var någon slags grej där för biologer och sånt. Så jag började min dag på ett café och njöt av en kopp VANLIG kaffe och sen gav jag mig in i butikerna. Jag hittade massa fint, men jag behärskade mig regält. Jag hitta massa fina saker i Zara men var duktig och köpte inget. 

Däremot hittade jag en klänning på H&M som jag letat i Stockholm och det fanns en kvar i min storlek, snacka om lycka. Sedan åt jag världens godaste lunch och begav mig till Georgetown. Där finns massa bra shopping butiker, men jag hade inte mycket tid eftersom det tog ett tag att komma dit. Väl framme hann jag besöka JC.Crew och begav mig till Georgetown Cupcakes. Denna butik är så populär här att det är långa köer utanför. Men jag hade tur, det kanske enbart var 5 personer före mig. Så jag var självklart tvungen att köpa några. Jag höll på svimma när jag såg alla sorter. HUR VÄLJER MAN LIKSOM?

Georgetown cupcakes är så populär att den även har en reality serie. Så turist som jag är, vandrade jag dit. Men herregud så goda de var. Så det var värt all väntan.

Nu ska jag sova, jag gått hela dagen och sedan spenderat min tid på gymmet. Imorn ska jag visa alla min shopping :) Nu ska jag undvika butiker för ett tag. Jag har typ aldrig en bad shopping dag längre hehe.

Men vilket schizofreni väder, ena sekunden regnade det som sjutton och sedan var det tretti grader och när jag kommer ut från Urban Outfitters är det kallt igen. Snacka om att jag inte visste vad jag skulle ha på mig.

Ciao amigas

Butiken är så himla rörig, man hittar ingenting. Men de har bra Acc till bra pris.
Mitt rea fynd från H&M innan jag åkte till USA. Bra regn jacka typ.
Hitta ett par fina byxor men för tajta i midjan och en storlek större var för långa. Typiskt, jag gillade materialet.
Metro i DC
Georgetown <3
köööööööööööö
Menyn fick jag utanför OMG
2 st lemon blossom, en mocha, en hummingburd (ingen aning vad det är), en salted caramel (sjukt god) och en Chocolate and Vanilla (den ligger i Naureens mage) Imorn ska jag gotta i alla. 




SPA måndag

Skrivet den 2011-04-12 kl 05:01:37 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag upplevde jag en otrolig skön SPA dag på gymmet. Jag gick och simmade för första gången på ett år. Det var fantastiskt härligt. Jag älskar när det inte är så många människor i bassängen. Bredvid poolen låg två stora jacuzzi vilket blev en härlig belöning efter simningen. Jag hoppade även in i deras ångbastu, men fy vad varm det var. Jag brukar kunna sitta länge, men jag klarade knappt 10 min. 

Det var väldigt härligt och man blir helt slut i kroppen i efterhand. Jag ska försöka göra detta en gång i veckan, Sim måndag får jag kalla det. Imorn ska jag upp tidigt och åka till DC med US mom. Hon har aldrig åkt metro och vill att jag ska lära henne. Me me me :) Lite kul och få låtsas känna att man kan något i detta land. Ska ta en liten titt i stan tänkte jag. Jag försöker hålla mig borta från all shopping, då jag vill använda alla kläder jag har. Men en liten titt skadar väl inte.

Nu på fredag händer en liten rolig grej :) Tell u later hihihi. Saknar mina söta vänner. Kärlek

Bilden är inte från gymmet utan från Google



Goofie

Skrivet den 2011-04-11 kl 18:16:42 i kategorin av Jenira
Permalink

God lunch amigas,

Vaknade lite sent imorse, snacka om att inte ha någon som helst jetlag. Men jag skyller på Naureen eftersom hennes väckarklocka gick på halv 6 och hon hörde inte den under en kvar och ringtonen gick in i min dröm. Ska ge henne stryk när hon kommer hem från skolan. 

Idag e jag hemma och det är jättefint väder, ska gå ut om en stund. Men först ska jag leka lite hemma fru. Jag måste tvätta och städa känner jag. 

To do list:

  • Skicka kort till kompis
  • Ta mått till min reception klänning och beställa
  • Jogga och duscha
  • Ordna lite stuff
Gud vilken luddig to do list :)

Jag och Naureen var på goofie humör igår. Massa kärlek


Cherry Cherry Blossom

Skrivet den 2011-04-11 kl 00:24:35 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej älskade vänner, 

Igår var jag och Anu på en restaurang med namnet Zentan, så himla god mat. Det var mycket suchi men de godaste suchi jag ätit. Jag tog en som hette Vegan och jag måste säga att det var nog inte sushi även om det såg ut som det, men jag njöt verkligen och mätta blev vi i alla fall. 


Idag åkte vi till DC för att se det sista av alla Cherry blossom träden och det var verkligen det sista. Tydligen missade jag blommorna med en vecka, men vi lyckas se några träd som fortfarande hade lite blommor kvar. Vädret är verkligen konstigt här, man känner verkligen att det är vår. Ena sekunden var det kallt, sen plötsligt blev det jättevarmt och alla klär sig så olika. Vissa i beach kläder och andra i vinter jackor, men det var väldigt härligt att promenera när temperaturen steg. Det var även någon slags drak festival där. 

Vi slutade vår DC dag med att äta på min favorit Nandos, men det var riktigt starkt, det rann från min näsa och jag vart helt svettig efter min meal, men mums vad gott det var :)

Outfit:
Jeans-Bik bok
Skor - Zara basic
Top - H&M
Kavaj - H&M (fynd gammal)
Väska - Marc by Marc J



Computer on igen Yeiii

Skrivet den 2011-04-09 kl 20:43:09 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner,

Idag åkte vi för att köpa en omvandlare eftersom min dator dog och jag kan inte hitta den som jag köpte förra gången. Jag tror att Anu tappat bort den hihihi. Men nu kan jag äntligen blogga igen. 

Igår besökte vi Lifetime gymmet på en fredag, vilket var skönt efter allt shit jag ätit. Sedan åkte vi till affären och köpte hamburgare. Båda var sugna men jag kom på att det är så mycket godare att göra burgers själva. Jag måste säga att det var den godaste burgaren jag ätit. Kändes som en lyxburgare med pepparjack cheese och bluemoon cheese, Yummi. 

Idag tog jag mitt första steg här i US. Först åkte vi för att titta på olika prisplaner för en iphone och sedan åkte vi för att provköra lite bilar. Jag har ju velat ha en Toyota Yaris, eftersom den är så liten och bekväm. Jag tror att det kommer bli den. Jag letar liksom efter en soft bil som är bekväm att köra i tills jag blir proffs på att köra som min Boo. Att köra automat var jättekul ungefär som att köra en radiostyrdbil från Grönan.

Nu ska jag snooza lite och sen ska vi träffa upp lite vänner och käka suchi. Ohh jag kom på en sak, idag när jag kom hem låg det en tårta på bordet och ett jätte gulligt kort från min lilla mini tvilling Faizu. Jag dog för att hon är så söt. Hon ska få ett fint påskägg av min när hon kommer. Vi har samma födelsedag så därav min mini tvilling. 

Världens godaste burgare a la Ananta
Blommor och ballonger från US mom and dad :)
Världens sötaste Faizu, ska krama henne 18 ggr när hon kommer..
Kanske min nya sötis



Jetlag 05.00 på morgonen

Skrivet den 2011-04-08 kl 14:06:45 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner,

Nu bloggar jag från min säng i USA. Igår kom jag fram i tid och resan gick jättebra. Jag fick stressa som sjutton på morgonen, jag hörde att de ropa mitt namn och fick springa till min gate. När jag kom fram i DC gick allting bra och det var ett projekt att få ut alla mina baggage. Men när jag kom ut var det 23-25 grader. Jag var i chock. Vi åkte in i DC och alla körsbärsträd hade blommat. Sedan åkte vi till Vappe och myste lite och sedan vidare till Washington Harbour och tittade på solnedgången. Det var fantastiskt. Sen svenska ambassaden låg granne, så det satt ett gäng svennebananer bredvid oss, lite kul. 

Idag är det regn men lika bra, då jag ligger i sängen och ska upp och äta frukost snart. Vädret här är verkligen upp och ner, ena sekunden var det varmt och andra kallt, men det är väl vår antar jag.

Måste packa upp mina saker, det kommer väl ta mig hela dagen och sen ska jag gotta mig med alla Outsoursed avsnitt jag missat ;) Min absoluta favoritserie just nu. Sedan ska jag gotta mig i de mest kalori rika cupcakes någonsin gjorda. Men goda var de, så jag får väl tvinga Anu åka till Lifetime gymmet efter. 

Ha det bra vänner och tack för alla varma hälsningar. 

Fick ett gulligt välkomnande
Och hemmagjorda cupcakes, så goda, de innehåller dock reeses och peanutbutter och godis. GYM KANSKE!!

Det e dags....hela magen e knas

Skrivet den 2011-04-06 kl 23:11:50 i kategorin av Jenira
Permalink

Ja, nu är det dags. Allt känns så himla förvirrande. Jag vet inte vart jag ska ta mig till. Känns som en lång semester. Detta är kanske mitt sista inlägg från sängen på länge (hoppas att allt går bra imorn). Nästa gång jag skriver är det från en annan värld. 

Mitt syfte från början med att skapa bloggen var att skriva om mitt liv i USA, så nu äntligen får jag börja. Jag kommer sakna alla mina vänner och min underbara familj. 

Ha de gött och så ses vi i USA (hoppas allt går bra, vågar inte ta något i förskott, är så himla nervös).





Mitt liv i tre väskor

Skrivet den 2011-04-05 kl 18:30:25 i kategorin av Jenira
Permalink

Nu är 89 % klart. Men mycket har kastats. Vad jag sparar på skit!! Men jag fick en underbar present från Bobbsie, nu är jag sugen på att köpa ettan, fast jag inte har plats. Sen hitta jag ett roligt kort från mupparna Barie and Janet, när jag bodde i Manchester. 

Har packat med musik i bakgrunden av John Mayer, sjukt bra. Man blir glad och avslappnad på samma gång. I like :)



Mayday Mayday KAOS

Skrivet den 2011-04-05 kl 10:47:54 i kategorin av Jenira
Permalink

Min svaghet i livet, att ha ordning med mina kläder...not so much

Gårdagens härliga dag

Skrivet den 2011-04-05 kl 10:40:31 i kategorin av Jenira
Permalink

Kinesisk afton på berns, först dumplings och sedan dessa goda efterrätter. Sockerkick or what?
Pedikyr efterråt, så himla härligt, valde en somrig färg.
Jag älskar morgonrockar
Middag hos David och Karine, jag diggade hans tröja.
Davids goda tårta. Kommer sakna mig Barev kompis :(

Härlig dag men emotionell

Skrivet den 2011-04-05 kl 01:32:59 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag haft en underbar dag, jag lägger upp bilder imorn, men jag tror att det för första gången börjar slå mig att jag ska flytta. När jag kom hem från sthlm, låg det ett brev på min säng. Jag blev helt gråtfärdig. Det var ett jättefint brev från min vän Lars. Men det kanske var dags för mig att fatta, dock är det jättesvårt att säga hejdå. Fy det var lättare när jag inte hade kommit in i denna "emotionella mode". Jag har dock världens bästa man så han är ju värt alla dessa emotionella känslor.

Natt mina vänner...



Brunch a la Carra

Skrivet den 2011-04-03 kl 19:48:02 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag hade jag ordnat en liten brunch till mina söta vänner. Jag fick lite panik när jag vaknade 11 istället för 8. Men det gick bra. Det var trevligt och jag hade ordnat en liten lek om mig som prinsessan Bobby vann. Det var mysigt och vi tittade på massa bilder från förra årets events. 

Nu är jag så himla mätt. Jag fortsatte att äta när alla hade gått och det är hur mycket som helst kvar. Hur som helt, nu ska jag landa lite och titta på lite söndags tv. Så skönt att inte ha jobb imorn. Istället ska jag till sthlm och träffa min Bobbsie och jag tänkte bjuda henne på kinesisk afton på berns, därefter ska jag på pedikyr. Efter det skall jag hem till Karines nya lya. Så det blir en rolig dag. 

Tack till alla som kom, kommer sakna er och tack för alla fina presenter.


Jag försökte mig på Leilas tårta, men den var svårare än jag trodde.
Självklart blev det hemmagjorda macarons och citron cupcakes.
Detta blev ett sista sekunden idé eftersom jag älskar choklad doppade jordgubbar.
En älg form och stora kanelbulle formar.
Jag älskar husmanskost och godis, så detta var en bra idé :)
Kaffe i USA är lite sött för mig, så jag fick världens sötaste kaffegrej och kaffe.

Tack alla söta människor


Inte lika fina som förra gången, men godare :)

Skrivet den 2011-04-02 kl 20:17:58 i kategorin av Jenira
Permalink

Tyvärr förvarade jag marängerna lite dåligt, så de vart lite fula. Men de var dock godare :) Hade inte lika mycket tålamod som förra gången. Men nästa gång ska jag inte göra 19 grejer samtidigt som jag gör dessa.




Bakhumör

Skrivet den 2011-04-02 kl 17:29:42 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag har jag varit och handlat atta råvaror tills imorn. Några nära vänner ska komma hem till mig på brunch. Jag kommer att bjuda på lite allt möjligt Lite bengaliskt, lite svennebanan och lite amerikano. Lite jag helt enkelt (amerikano är jag inte än dock). Så för att underlätta lite för imorn har jag förberett vissa element. Så imorn blir det städning och fixa. 

Igår var det min sista dag på Aktieinvest. Så efteråt passade jag på att träffa några härliga SEB kollegor. Vi åt en trevlig middag på Restaurang 1900 på regeringsgatan. Jag gillade stället, väldigt mysigt. Men det blev inte en sen kväll då jag som en tant hade fruktansvärt ont i ryggen. Men kommer sakna alla söta människor. För de som jag inte hann träffa igår eftersom jag inte fortsatte vidare, ni får komma och hälsa på mig istället :)

Vet inte vad Dennis försöker göra
Söta Ellis och Sepide
Fina Sana
Älskade Jessa
Crazy Dennis
Såg man kanske vart vi alla jobbat :)



Snygga naglar i vår & sommar

Skrivet den 2011-04-01 kl 14:29:42 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag är helt inne i min nagellack period. Förr höll jag till min franska manikyr som är snygg, men nu vill jag experimentera mer. Händer blir en acc i sig om man piffar upp dem lite. Dessa fäger är det som intresserar mig mest. Jag älskar Chanel flaskan, men jag måste säga att mitt H&M nagelack hållit bättre än chanel. Det är ju inte så kul när det skiljer sig 200 kr i priset. Men jag är sugen på dessa färger i vår....






April April

Skrivet den 2011-04-01 kl 10:43:17 i kategorin av Jenira
Permalink

Har ni något roligt april minne?

Jag har massor. När jag gick i 6:an lurade vår lärare oss att vi skulle äta på McDonalds den dagen. Snacka om besvikelse när läraren sa att det var ett skämt. Jag tror inte jag njöt av maten den dagen. Så mamma och pappa fick köpa McDonalds när vi kom hem :)

För två år sen lurade jag en kollega Camilla att jag hade hockat upp med min granne Bengt som är i 60 års åldern. Jag kan inte fatta att hon kom till min arbetsplats redo att skälla ut mig...hihihi. Så kul, jag kunde inte hålla mig länge.

Det bästa var att jag läste i tidningen förra året att Lauren Conrad egentligen var 5 cm kortare. Men hon hade tagit ett piller som skulle bli tillgängligt för alla. Jag hoppade av lycka innan jag läste att det var ett skämt. INTE KUL!

Ha en mysig april och hoppas ni kan lura någon stackare (och att den stackaren inte är jag),