Kaffe framför Vita Huset

Skrivet den 2012-04-26 kl 05:34:50 i kategorin LIVET av Jenira
Permalink

Nu när man bott här över ett år och spenderat lite tid i DC så tänker man inte lika mycket på att man sitter utanför Vita huset och att det sitter (kanske) en mäktig inspirerande man därinne. Idag var jag i DC på en intervju med en ny rekryterings firma. Det blir nog min sjätte eller sjunde, jag har tappat räkningen. Men det var nyttigt för mig att klä upp mig och åka in till staden för att se andra människor i arbetslivet, man blir så inspirerad. 

Efter intervjun träffade jag upp en kompis som jobbar i DC och köpte en kaffe och gick runt lite för att njuta av solen som lyckats komma tillbaka. Efter vår lilla pratstund insåg jag att vi satt bakom Vita huset och jag hade helt missat det. Jag tror att jag äntligen smält att jag bor här, ett år sedan sprang jag omkring med kameran överallt. Nu börjar det smälta in att jag är "typ" granne med Obama (jag sa typ).

Imorgon kommer Hubbz tillbaka från Dallas och jag ska laga lite hemmalagad mat, känns som jag inte har lagat en god måltid på ett tag. Jag såg ett recept på Lamb Ragu som jag vill laga på fredag och imorgon vill jag köpa lite lax och få i oss lite omega 3, det blir inte att jag äter så mycket fisk annars. 

Idag har jag joggat 4 miles och jag har en joggingrunda kvar innan söndag (min astma var heeeemsk). Ska nog hålla den runt 3-4 miles för att inte trötta ut benen, men det är inte förrän på fredag. Imorgon ska jag se om jag kan hitta något zumba pass på morgonen och på lördag är det min lediga dag från träning. Jag försöker ta 2 dagar ledigt och träna 5 dagar (som sagt, jag har mycket tid nu i mitt liv). 

Det som är kul med bloggen är att man kan se vad man gjorde exakt för ett år sedan och tydlign köpte jag min Max förra året. Det var en härlig känsla. 





Kramis till MAX



Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: