Obamas house - Date night

Skrivet den 2010-12-29 kl 20:01:08 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej amigas,

Igår var det date night. Jag och Boo åkte in till DC. Innan vår middag ville han visa mig julgranen framför vita huset. Det var massa turister där, men fin var den. Så vi vinkade till Obama och tittade på den gigantiska granen. 




Sen var det dags för middag. Outfit blev. Klänning från Forever 21, Skor från Have2have och halsband från Colombia Mall. Idag ska jag ha min favvo gröna klänning från H&M. Den är bekväm och fin, bästa kombinationen.





Sen blev det middag på Zaytinya (http://www.zaytinya.com/). Det var en blandning mellan Libanesisk och Grekisk restaurang. Jag var nöjd med middagen, kyparen råkade så klart ha bott i Uppsala, men han var amerikan. 



Bilder från http://www.zaytinya.com/

Idag ska vi fira 30 års bröllopsdag på Cheesecake factory, men innan dess så ska jag träna. Jag bara äter hela dagarna. Nu ska jag lata, det jag gör bäst här. Dock gick jag på en prommis igår, eftersom det fortfarande är OK väder här.


//Pöss och Tudeloo

Hot Yoga - inte lätt men bra som bara den

Skrivet den 2010-12-28 kl 04:37:39 i kategorin av Jenira
Permalink

Hellu vänner, 

Idag var jag hemma och MÖS. Jag tittade på Avatar och Meet Joe Black, två bra filmer om du frågar mig. Har ni sett dem? Sen så gick jag på Hot Yoga 90 min pass. Jag måste säga att de kunde ha tonat ner passet till 60 min. Men men, det var ett yoga pass, men de ökade temperaturen till 100 grader F. Så det var lagom varmt. I mitten svettades jag massor, men jag tyckte bara att svettningen var plus. Jag minns inte att Yoga var så jobbigt, då jag föredrar Pilates mer. Men jag kommer definitivt gå tillbaka. Dock inte mer än en gång i veckan. Relaxen på slutet var skönt, jag somnade nästan. Jag har ofta ont i ryggen. Jag kan verkligen rekommendera detta för de som har samma problem. Men det krävs massa tålamod, eftersom det är mycket upprepningar och slowmotion.





Imorn ska vi åka in till DC och se julbelysningen, för efter nyår är allt borta. Igår åkte vi till en Mall som heter Tysons Corner. Den var så himla stor, jag tror inte vi hann se en fjärdedel av den. Men jag hade gett N ett presentkort, så vi handlade upp den. Själv bytte jag ut min julklapp till en vit vanlig top med pärlor (sååå me). Och en lila basklänning. Jag bytte även ut mina UGGs till en storlek mindre samt svarta. Jag tror jag gillar mer diskreta skor, så det blev black for me. Vi avslutade dagen med Suchi :) Phillirolls och dumplings. GOTT!

Phillyrolls
Shrimp dumplings

//Tudeloo



Underbar jul...dags för nyårsplanering

Skrivet den 2010-12-26 kl 21:43:49 i kategorin av Jenira
Permalink

God eftermiddag vänner, 

Det har varit två händelserika dagar. Den 24e var det så klart julafton så vi lade alla julklappar framför brasan. Sen åkte jag och Boo till en park. Det skulle ju bli en turkey dinner, så vi ville känna att vi förtjänade att äta. Parken var fantastiskt. Men det var inte så lätt som jag trodde. Upp och nerförsbackar hela tiden. Men med lite stöd gick det bra. Jag kan tänka mig att parken är fantastiskt på sommaren och våren/hösten. 


Centenial Park

Vi hann även göra sista minuten shopping på Dick´s. Jag menar av alla namn i hela världen, så valde de att heta Dick's. Det är ungefär som Stadium.


Seriously?


Sen åkte vi hem för att förbereda julisdagen. Faizu min nya vän gjorde oss sällskap hela dagen och vi flamsade hela morgonen. Några fick min SHM (Swedish House Maffia) jul hälsning. Så det var ett skämt. Men N visade den för alla. Så inga fler videosar från min sida. Tur att jag hann gömma "singel ladies" videon. 

Julklappbytning var kul.  Jag fick massa bra presenter. Bästa reaktionerna kom från 16 åringen. Hon skrek som hon hade vunnit på lotto och sen kom efter repliken: So does this go in black too. 

Jag fick UGGs från min syster, knastjej. Hon är bara 16 år och ska inte köpa UGGs till mig. Nu har vi likadana, men jag ska bara byta storlek idag. Hon köpte lite för stora. Men DE ÄR GUDOMLIGT SKÖNA! Av Boo fick jag RayBan Solbrillor, yeeeeey. Jag kommer vara Hot i vår, sen fick jag även massa smink och ett guldarmband och en kallender etc. Boo blev nog glad för hans present :) Vi kollade på den igår, sjukt bra!!man vill bara åka till Miami nu.




Boo hjärta SHM


Presenter från mig

Mina underbara presenter



Yeeeey, jag fick mina Uggs




Sen var det dags att göra Svenska lussebullar och äta God Turkey dinner. Jag älskade sweet potato stuffing. Jag hade säkert kunnat äta hela skålen. Så himla gott!! Blev min favvo.






Pumpkin Paj och Lussebullar


Hjärtat

Igår var det julafton i USA, så de hade ordnat en fest för mig och Boo. Det var mycket trevligt och massa god mat. På kvällen tittade vi på Ensam Hemma, är det inte en klassiker vid jul?


Sen blev jag och Boo uttråkade så vi bestämde oss för att ta en liten biltur. Fy vad mysigt det var. Vi åkte till ett område där de finaste husen finns. Mina reaktioner borde ha filmats. Jag försökte ta kort, men det var för mörkt. Sen njöt vi bara av Bra musik och ingen trafik. Boo åker alldeles för fort. Jag försökte filma detta som bevis, men det syns inte. Men jag lyckades ta en bild på bambisarna.


Bambi

Hoppas att ni haft en bra jul. Idag ska jag till en Mall med familjen och bara hänga lite. Jag vill kolla på en nyårsklänning och byta storleken på mina UGGs. 

//Tudeloo vänner

Mer uppdatering kommer imorn

Skrivet den 2010-12-26 kl 06:13:46 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner,

God jul på er alla. Jag haft massor att göra dessa två dagar att jag inte hunnit uppdatera min bloggis. Nu åkte jag och min boo ut på en biltur bara för att komma ut lite. Men vi är såååå trötta så jag ska gå och lägga mig och uppdaterar min jul imorn. Nu fattar jag varför alla bengaler som gifter sig blir feta. MAT MAT MAT MAT MAT MAT!!!!

//Tudeloooo

Julklapparna CHECK!

Skrivet den 2010-12-22 kl 15:13:03 i kategorin av Jenira
Permalink

HEJ vänner,

Så igår blev jag klar med alla julklappar. YEYEYEYEYE!!!
Jag vaknade halv 8, jetlagen inte lika farlig som förr känner jag. Sen plockades jag upp för att få skjuss till the mall. Sen kom Ash och gjorde mig sällskap under hela min julklappsvandring. Tack för det, jag hade nog gått vilse annars. Jag hittade liksom aldrig tillbaka. Men jag är nöjd med mina köp, så nu ligger de i garderoben och väntar. Men N kom in till rummet hela tiden så det var svårt att gömma dem när jag skulle slå in dem. Sen hjälpte jag N att plugga franska glosor. Jag tror att jag lärde mig lite själv. To made up for - Se composer de. Hahah...jag är sjukt glad att skolan är över, såg plågsamt ut med alla läxor.



Mina klara, fina va??


Naureen's klappar, jag tror att den röda e min, för jag gjorde den vita.



Bläääää, såå glad att detta är över för mig. SAT verkar vara huvudvärk.


Men jag vill verkligen ta en bild på parkeringen utanför the mall, jag glömmer hela tiden. Det är helt sjukt, jag har aldrig sett så många bilar på samma ställe i mitt liv. Jag köpte inget annat än julklappar, man vill inte pröva kläder, en mil lång kö till provhytten. Sen jag har ju bestämt mig att jag inte ska shoppa så mycket, för jag ska köpa min dyra bebis. Jag gick och kände på den, 400 dollar känns mycket och plånboken 200 dollar. Det är mycket, men inte mycket om jag inte shoppar så mycket annat. Eller???



Min bebis...kommer vi bli förenade?



Alla bebisar behöver syskon, right?



Idag är det Onsdag och jag vaknade nyss. Ska ner och äta frukost snart. Sen ska jag laga mat faktikst. Jag ska göra kyckling och färsk potatismos och en blåbärspaj. Vi ska på middag hos hans kompis och jag erbjöd mig att göra tre saker eftersom jag ändå är hemma. Många jobbar ju. Så det ska bli kul. Hoppas jag kan hitta alla saker i hemmet. Så idag är det "meeting love's amigos". 

Sen imorn vill jag se "Black Swan". Har ni sett den? Verkar läskig men bra. Och på fredag så är det julafton. Jag kommer att sakna mor och far och bror. Vi brukar alltid ha en speciell familjemiddag då. vi firar ju trots allt lite, tack vare mig. Så jag tror de kommer sakna mig lite extra på fredag. Men här i US ska vi göra Turkey dinner och lägga presenterna framför brasan. Hoppas alla blir glada.


Vill seeee


OK, ner och äta. Masssor med hungrig..hihi. 

//Saknar mina vänner

Zumbaaaaaaaaaaaa med lite bollywood

Skrivet den 2010-12-21 kl 05:04:25 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag spenderade jag min första dag hemma i detta stora hus. Det var lite konstigt från början, men sen efter en stund så var det helt ok. Jag spenderade min första halvtimme i skafferiet. De har så mycket roliga saker. I know nerd. Sen har jag gjort lite research under dagen, för mitt framtida liv här. Jag invigde även min nya pilates matta, visst är den fin?


Visst är den fiiiiiin????


Sen kollade jag givetvis på Oprahs chirstmasshow och då kom Naureen hem. Vi både satt och gapade över allt som de fick gratis, men sedan kom chocken, alla fick en varsin bil. Jag fick damp och började hoppa, vilket ledde till att jag snubbla och ramlade från sängen. Vilken kaos, men jag kunde inte släppa att de fick en BIL. WTF!!!!!!!!!!!!!!

Sedan åkte vi till gymmet och tränade och jag bestämde mig för att gå på Zumba. Jag tränade ju Zumba i Uppsala, men jag var inte så nöjd på slutet. Men en vän till mig här rekommenderade deras Zumba klasser och det var sååååå kul. Dock så fick jag panik när jag såg antalet människor som skulle in till rummet och trångt var det. Men instruktören var indier, som mååånga andra i rummet och hon måste gått på något, för jag har aldrig sett en sådan hypad människa i mitt liv. Eller så är hon bara en överglad amerkan. Men kul var det och jag höll på dö ett tag tills hon satte på Bollywood dans. Såååå kul. En sak som jag gillar är att det är en sådan internationell atmosfär. Det finns svarta, vita, bruna, gröna...u name it. Alla passar liksom in. 

En annan kvinna rekommenderade Hot yoga, det får bli nästa gång. Jag personligen gillar inte yoga, pilates är mer min grej. 

Aja...imorn tänkte jag gå till biblioteket och fortsätta min research och den ligger tydligen nära Colombia Mall, så det blir perfekt. Jag insett att livet här kommer inte bli lätt, alla är så otroligt framåt och framgångsrika. Men I am not giving up without a fight. Alla bengaler tjejer är läkare eller advokater och alla killar är ingenjörer. Så kul och se att ens folk är sjukt framgångsrika här. Men jag försöker komma på något med mig själv som får mig att sticka ut på något sätt. Just nu är mitt nyckelord: TÅLAMOD och ENGAGEMANG

//Tudelooooo

Mys söndag med usa family

Skrivet den 2010-12-20 kl 00:23:43 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag så åkte jag och love till mataffären för att han ville köpa färskt bröd. OMG, jag skulle kunna bo i affären, det finns så mycket av allt och hundra smaker. Jag ville köpa ost, men hur väljer man mellan 17382982 smaker och olika märken. Men jag ville laga mat, för love var trött på bengalisk mat och var sugen på köttfärspaj ehehe. 

Jag och N gjorde iaf pajen och sen fick åkte vi lite snabbt till the mall. Jag borde ha tagit kort på antal bilar på parkeringen. HERREGUD! det var så himla mycket folk där, alla skulle väl julhandla. Men jag köpte ett par träningskor eftersom mina är kvarglömda eller snodda i Sverige. Jag kunde inte hitta dem innan jag åkte. 



Men jag köpte inte mycket. Det var superlånga köer till alls, så jag spenderade min tid på Sephora. Jag handlade bara min ögonkräm som är superbra från Benefit. Sen ett halsband som jag gillade.





Idag är det söndag och alla pratar bara om amerikansk fotboll, jag har inte kommit in i det än, men det kanske kommer. 3 timmar...puuuh lite för mycket för mig. Jag kommer nog hänga i butiker på söndagar. Snart är det dags att gå ner och smaka pajen som vi gjorde. Det kommer massa gäster hela tiden för att hälsa på mig, alla är verkligen jättesnälla. 

Gud vad kassörerna är överdrivet trevliga, jag blir lika chockad varje gång. De har en sådan energi, man vet inte om den är äkta eller fake. Men de kan verkligen prata. 

Ok vänner. Imorn börjar min första FOB dag. Alla ska till skolan eller jobbet. Så jag får hitta på lite saker själv. Men det ska bli skönt och bara ta det lugnt. De har ett solrum, som jag kommer att sitta och läsa framför. Sen ska jag försöka hinna med ZUMBA eller nå annan gruppträning. Fast min boo köpte en yogamatta till mig, så jag kan göra pilates hemma. 

//Tudeluuu vänner, saknar alla

Gym member at lifetime fitness

Skrivet den 2010-12-18 kl 22:02:57 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner, 

Jag har inte haft tid och blogga alls, men nu fick jag lite tid. Det är fantastiskt att jag är här. Det har varit känsloladdat. igår var det en minnesstund så det var jobbigt men vackert. Men otroligt härligt och det kommer nog ta tid innan jag hinner anpassa mig. Vi skulle göra en workplan för ett nytt nummer som jag skall ha i USA, jag måste säga att JAG FATTA INGENTING VAD HAN SA. Jag hängde inte med. Men det e häftigt med jul och allt. Jag är förälskad i deras Malls...vi bor nära Colombia Mall, ska dit imorn och göra min sista julshopping.

Jag träffa massa nya människor igår, jättetrevligt. Sen har jag fått en liten 10 åring kompis som är granne med oss. Super amerikans och tuff. Man vill bara krama hemme heeeela tiden. Så söt.

Idag lyckades jag somna om, jag har fortfarande super yetlag, vaknar 6 varjedag, men idag lyckades jag somna om igen och vakna lite senare. Sen blev det familjefrukost och min löve tvingade mig äta vitt bröd HAHA.
Efter det så åkte vi till hans gym där jag blev medlem, jag kände mig som en RIKTIG FOB. Allt var så stort och pampigt och jag tappade bort honom flera gånger. Men tydligen glömde jag att packa ner mina träningsskor, sjukt irriterande, så vi gick för att köpa nya. Damstorlekarna var så stora att de rekommenderade att jag tittade på barnavdelningen. Vi hitta inga, men imorn ska jag till Mall med Naureen och hoppas jag hittar några då, för att jogga i Converse var INGEN hit. 




Jag saknar det svenska språket lite, så det är skönt att få skriva av sig lite. Men allt är bra och det är väldigt avslappnande än så länge. Idag ska jag baka Lussebullarna med Naureen när hon har julhandlat klart.

Modemässigt så har alla här UGGS och jag kommer nog att investera i ett par jag med. Sen har INGEN vinterjacka och det är ju klart vinter här. Vissa går med balerina, jag fattar ingenting. En kul grej: min lilla kompis frågade mig, How do you get to work? Jag sa: With bus and train. Hon var chockad. YOU DON'T HAVE A CAR????? Jag sa: Nope. Hon sa: I am soooo having a car, never taking the bus with people I don't know. Hon är 10 år. 

Aja... ha det bra.

THOOHEJ

London Asian Shopping

Skrivet den 2010-12-17 kl 17:09:54 i kategorin av Jenira
Permalink

Hello, 

Jag har äntligen hamnar i USA. Jag ska berätta allt om det, men innan dess vill jag passa på och tipsa om en sak, som jag fick förfrågan om. Indian shopping i London.
Jag är ingen expert, då jag varit många gånger i london, men ofta besöker jag enbart dessa ställen när jag är med mina föräldrar. Men jag skall dela med mig det som jag vet. Det finns flera delar av london som kallas lilla india, eller lilla bangaldesh och lilla pakistan. 

  • brick lane
  • southall
  • wembly (tror jag det hette)

Bricklane är den delen av east london där det finns många butiker, men southall och bricklane ligger lite ifrån varandra, så jag skulle välja två olika dagar att besöka dessa delar. Men i southall finns många butiker att shoppa i. Jag brukade alltid köpa 3 delar set och sy upp i min storlek. Man kan antingen sy upp dem där eller så gjorde min mamma detta. 3 delar är det billigaste alternativet. Priser från: 15 pund - uppåt beroende på hur fancy man vill ha. Vill du ha färdiga delar, så varierar detta oerhört, normalt från 25 pund uppåt. Det beror mycket på hur smyckad dräkt man vill ha. Men indisk/bengalisk/pakistans shopping kostar och när man väl börjat, så är det kört. Jag brukar inte kunna shoppa både västerländska kläder och indiska. Min budget brukar inte räcka. 

Ett tips är att maila mig på: [email protected] så kommer jag ge dig mer råd via min kusin, han har bott i east london under 7 år och är expert. Så maila mig för fler råd. Jag har varit i london massa gånger såom du vill ha andra tips, maila mig.

Lite tips och kommentarer från nätet:

Southall Market

Until recently (2007), Southall Market was the only place in London where horses were still auctioned in the street! The horse market and poultry sales are now closed. Instead, you'll find second hand goods and furniture on a Friday and a general market, with a splash of asian spices and fresh fish on a Saturday.
Open: Fri 4am-1pm and Sat 9am-3pm
Where: Southall Market, Off the High Street (Uxbridge Road), London, UB1



Southall

Kommentarer från nätet som jag tyckte var bra:

There are really excellent sari shops in Southall. some of them have wonderful modern designs. Fabric shops, jewellery shops, food shops. From the railway station, go down to the Broadwayand turn left. go along till the shops peter out, cross the road and com back. There are two shoe and handbag shops on the other side with fantastic exotic things. Acrylic heels with glitter in them, and silk evening bags. 

The nice things are not all that cheap, but very different. There are very cheap and cheerful things too. All the cafes are pretty good, but the best real restaurant is Madhu's Brilliant, which has a website

East Ham (sri lankan Hindu area) is good - a few restaurants and lots of sari and gold shops - this is near Green St which also has lots of asian shops.(have only driven through this area and looked more of a muslim area - so you may also get middle eastern foods etc here.


Kommentar nr2:

Southall is a large sikh community and lots of sari shops and trinket shops although we didnt find many good restaurants there.- may be we were looking in the wrong place.


Wembley is another good place (sri lankan hindu)- if you come out of the train station turn left and it will be just along the road. Not a lot of stuff but enough sari shops, gold, restaurants and food shops.


I would say sari and indian material is not necessarly cheap. I would say that Brick Lane is mainly Bangladesh area. I have only added the religion aspect etc in case this is important to you. In east ham there is a temple which is interesting and im sure in the other areas there are as well.


Brick Lane


If i was just going for Sari i would go to Southall. Food and restaurant Wembley. Channai Dosi is a good south indian restaurant and they have stores in both wembley and east ham and are always busy so must be good (the amount my husband eats when we go there)


Pray for me...inte så mycket för att flyga

Skrivet den 2010-12-15 kl 22:46:14 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag vet inte vad som är fel på mig, men med åren har jag blivit mer flygrädd. Jag gillar inte att flyga långt ensam. Men det ska nog gå bra. Gör dua för mig att allt ska gå bra, jag är faktiskt rätt nervös. Det är blandade känslor kring morgondagen. Klart jag är glad att äntligen få åka, men det känns rätt trist att lämna mamma och pappa även om jag kommer tillbaka. 

Så jag hoppas att allt ska gå bra och att amerikanerna släpper in mig i Washington DC. Jag kommer nog att ställa om tiden så fort jag går på planet och försöka sova och matcha in deras tid, läste någon artikel om detta. 

Nu har jag nästan allt nerpackat och plötsligt blev jag hungrig. Men det får bli FET frukost imorn istället. Men oftast kan jag inte äta när jag är stressad, så jag kanske kan äta när jag är där inne i lugn och ro.

Aja, önska mig lycka till och jag ska försöka uppdatera bloggen.



//// Tudelooooo

Dagens köp

Skrivet den 2010-12-15 kl 00:33:14 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej, 

Jag åkte till sthlm idag för att hitta en kofta, men nope, jag hitta ingen som jag gillade. Istället blev det en tröja från Gina, som jag tror kommer komma till stor användning. En vanlig svart stickad tröja, långärmad som man kan använda året om. Jag tänkte ha den när jag reser, till den vill jag ha svarta eller mörkblåa byxor. Och en marinblå tröja/jacka med guldknappar och ett fint halsband. Måste pröva i morgon.

Sen besökte jag Lush. Jag fastnar alltid där, men jag in mest för att köpa en produkt som är bra för mig som är torr. Det är en nagelbandskräm som jag även använder på fötterna innan jag lägger mig. Den heter:
(Info från: http://www.lush.se/)


Lemony Flutter

En maffig och tjockt krämig nagelbandscrème som också är bra för torra händer, armbågar och hård hud på fötterna. En intensivt doftande citronblandning, rik på vitaminer, som är ett måste vid varje manikyr och pedikyr!

Sedan köpte jag även en body butter, jag har inte köpt denna produkt innan. Men jag har prövat deras ansiktskrämer och de är väldigt bra. De luktar väldigt skumt men det är för att det är produkter som är färska. Jag var tvungen att ha min ansiktkräm i kylskåpet, för att den inte skulle ruttna. Men nu har jag redan en kräm som jag gillar, så jag köpte:



Sympathy for the skin

En söt och ljuvligt doftande bodylotion gjord på mandelolja, kakaosmör, färska bananer, citron och sandelträolja. Den doftar nästan som en banana split med vaniljglass och vit chokladsås! Bli inte förvånad om någon börjar bita på dig.

Den är nog inget för personer som inte är torra och jag skulle inte använda denna under sommaren. Men den verkade bra när jag prövade i butiken och riklig på bra oljor. Det stod att man skulle få FAB ben av denna :)

Så ska bli kul att pröva. 

Godnatt vänner, imorn ska jag upp och packa det sista och träffa en barndomskompis...yeeyyyy...




Shoe sugen

Skrivet den 2010-12-15 kl 00:09:47 i kategorin av Jenira
Permalink

Mitt största bekymmer i min packning har klart varit alla mina skor. Jag har nog samlat på mig en del. Sen gillar jag att variera mig. Jag var inne på Charlottes blogg på chic.se och såg några par som jag inte kunde slita mig undan. En dag skall man ju äga ett par egna Christian Louboutin skor. Mina första par skall vara ett par klassiska svarta pumps, helst mocka, eftersom jag är en mocka människa mer än lack. Men skinn är även fint. Dessa måste man nästan ha, klassiska men fina till allt. 

Sen är jag inne på glittriga eller rockiga CL skor. De rockiga såg jag på Sofie Farhrmans sida: http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots. Hon har ett par sjukt snygga skor, to die for. De skulle inte sitta fel med en helsvart outfit eller skinny jeans och en snygg top. 


Bilder från http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots



Minns ni Carries skor från SATC 2. Hon har en vit klänning från början med ett par guldiga CL skor som även är att die for. Men jag vill ha såna i silvriga. CL har ett par nya sådana, så snygga att jag bara längtar tills man blir lite mer framgångsrik och kan handla såna snyggisar.




Så himla fina


Men på Charlottes blogg såg jag ett par som fick mig att drömma lite. Jag hade tidigare sett de på Sofis blogg. Kärlek vid första ögonkastet. Jag kan helt klart basera hela min outfit efter mina skor. Har jag snygga skor, då blir allt annat mycket enklare. En outfit kan bli helt förstörd om man har fel skor, hur snygga de än är. Skorna bär upp kläderna.



MINA EN VACKER DAG

Det som är sorgligt är att jag hade ett par liknande från Dorithy Perkings, men jag vet inte vart de är. De måste ha försvunnit under alla mina flytt i Sthlm. Inget att göra åt saken, bara sörja. Men de var en av mina favoritskor.
Rest in peace....



Vart är du min kärlek?




Julfest a la work och en liten resa till sthlm

Skrivet den 2010-12-14 kl 12:16:30 i kategorin av Jenira
Permalink

OK, jag måste erkänna att jag hade fördomar mot lussebullar mix, men icke sa nicke. Den var ju fantastiskt. Jag ska köpa ett paket till och ta med mig till min resa. FAB!!! Och Sarah e beviset eftersom jag tvingade henne smaka. När jag öppnade påsen undrade jag hur den skulle bli gul, men jag måste säga att är man lat och vill göra lussebullar så var detta det enklaste sättet ever. Det gick så himla snabbt och enkelt. Så det finns hopp för folk som vill baka men inte har tid. KÖP EN MIX!!!



Mina fina lata lussebullar

Det har varit skönt att få sova ut på morgonen, men jag borde sätta igång min dag. Jag orkar inte jogga idag så jag ska hoppa hopprep och pilates sen in i duschen och sen åka till sthlm. 

Jag ska försöka hinna med alla mina köp. Mitt mål är att hitta en mysig tröja eller kofta som helt är varm. Jag ska nog kolla på Zara och Ginatricot. Såg lite fint på hemsidan. Sen ska jag träffa Bobbsie för lunch och sen till julfesten och säga hejdå till alla. Hoppas det blir kul.

Have e goooood day



Lucia

Skrivet den 2010-12-13 kl 11:52:29 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag är det Lucia. Jag har rätt roliga minnen från lucia, en gång från 6:an då min kompis svimmade framför hela skolan och ett minna från 9:an då jag själv blev vald till lucia och råkade sjunga lite tyst, men tydligen var micken framför mig hela tiden, så hela skolan hade hört mig sjunga (lucia ska ju bara stå där)




Igår hittade jag något som kommer äckla de flesta och även mig själv, men en färdig lussebullar mix. Innan ni dömer mig, ska ni veta jag skulle normalt aldrig köpa något sådant om det inte fanns en anledning. 

Anledningen är att jag hade tänkt och baka lussebullar och ta med mig till USA, men det blir så krångligt med plats just nu, så då såg jag denna mix och tänkte att jag kunde baka den där istället. Men för att vara på den säkra sidan så köpte jag två för 30 kr ink saffran. Jag måste ju pröva detta innan jag gör det där. Det känns så himla fake att inte göra degen från början, men jag ska i alla göra detta idag och se om det blir katastrof eller ätbart. 
Ska bli lite spännande. Så bli inte äcklade på förhand!


Äckligt eller gott?

Sedan vill jag ut och leta efter en cardigan. Jag vill ha en tjock långärmad cardigan. Jag hitta en igår, men jag ska till stockholm imorn så jag kanske skall vänta tills dess. Jag hitta dessa på www.hm.se som jag hoppas på att hitta:


Vill ha denna i ljusgrå


Den här såg jag inte i butik, men ska leta

Jag har packat hela helgen och hitta massa saker i min garderob som jag totalt glömt att jag har. Kändes som julafton all over. Men jag hitta två par skor som inte ska med denna gång, men de är från primark. Jag har nog använt de svarta 2 ggr och jag minns att de var otroligt bekväma, men man vill dock inte hamna snett med dem, kan nog gå riktigt illa. De leopardfärgade har jag aldrig använt, vet inte om jag någonsin kommer. Vi får se, jag blir i alla fall lång i dem :)


Vulvo skor upphittade





Sugen på platta skor

Skrivet den 2010-12-12 kl 02:20:13 i kategorin av Jenira
Permalink

För en månad sen så hittade jag lårhöga skor från Vagabond, jag är lite trött på den modellen. Men dessa var i st 35 och de satt perfekt på mig. Oftast är de alltid för stora någonstans eftersom jag har rätt korta ben. Men såklart köpte jag dem inte. 

Jag är i alla fall sugen på nya snygga platta skor. Jag har väldigt smal ankel och har svårt att gilla hur skor sitter på mig som är låga. Men jag ska i alla fall pröva. Kanske kan gå förbi Gränby C och pröva imorn.

Jag har nästan alltid klack på mig, men ibland så bryr jag mig inte hur kort jag är, platta skor hade varit skönt. Dessa är jag sugna på att pröva iaf:





Inspiration

Skrivet den 2010-12-12 kl 02:10:30 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag satt och tittade på 60 min med Anna Wintour. Jag tycker att hon är helt fantastiskt. Känd för att vara den största bitchen. Kvinnor med makt blir av någon anledning alltid förknippade som bitchar. Hon är idag 61 år och nämner inget om att gå i pension. Jag har som mål att hitta ett jobb som får mig att frukta den dagen jag skall gå i pension. Finns det något värre än att arbeta hela livet och spara alla sina pengar för att leva sina underbara dagar vid 65 års ålder. ALDRIG! Jag vill att mitt jobb skall vara min passion. Hon är skild och det är tyvärr mycket logiskt. Det är nog inte många män som klarar av att ha en sådan kvinna med sådan karriär. Hon shoppar kläder för 200 000 dollar per år, inte illa. Hennes walking closet hade jag velat se. 





Jag får gåshud av att se bilder och intervjuer från hennes liv och den makt hon har. Vilken kvinna och vilken makt. Karl Lagerfield och Alexander Wang verkade så nervösa framför henne. Jag fick lite kött på benen nu. Jag har alltid sett mig själv som den mer snälla mesiga typen. För någon vecka sedan hade vi en diskussion på jobbet om första intrycket. Jag fick höra att jag uppfattades som en bitchig typ som trodde att jag var något med mina kläder. HAHAHAHAHAH tänker jag och tog det som världens komplimang. Bye bye mes hello bitch. I love it. 

Så jag sitter och tänker hur jag ska nå dit jag vill nå. Men inget kommer över en natt. En sak i taget. Nu ska jag ska sova och drömma om mina planer som jag håller på att snickra ihop. Jag älskar titta på inspirerande människor. Kände mig lite nere innan, men nu är jag helt hyper igen. So Thank you Anna W, ska nog titta på Djävulen bär prada eller nåt imorn. Love love love.

//Natti natti
Länk till intervjun: http://www.youtube.com/watch?v=52jAGB22CCc

En otrolig händelserik vecka

Skrivet den 2010-12-11 kl 13:21:53 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner, 

Äntligen helg. Jag vakande halv 12 idag och hade säkert kunnat sova längre. Men det måste vara min vecka. Jag kan inte förklara hur mycket saker som har hänt på jobbet. Det har varit stressigt men fredagen var mycket rolig. Jag får inte ens så mycket uppmärksamhet på min födelsedag. Min avtackning var jättefin och många sa hejdå. Sen fick jag jättefina presenter och blommor (De dog tyvärr av kylan, rest in peace)



Sitter och mumsar på mina macarons. Tema: Bakfreak låter som mig :)

AW på kvällen blev självklart Vapiano. Vi var så himla många så det var inte lätt att hinna prata med alla. Kul att se mina vänner från Rissne också. Kvällen var i alla fall lyckad. Jag förlora även ett vad underkvällen, men det var en väl värd drink till honom. 

Dags och städa lite och börja packa. Ha en underbar lördag!

//Macarons fan

Vilken kväll...skakar nästan

Skrivet den 2010-12-09 kl 23:37:25 i kategorin av Jenira
Permalink

I morgon är det sista dagen. Gud sååå skönt. Men jag kom hem sent för jag var och handlade med pappa. Det blev inte cheesecake utan Leilas kladdkake muffins med lemon frosting och hasselnötsströssel.

Man kan tro att det är lätt med muffins, men det här med vattenbad. Kan någon lära mig ett knep. Jag kan så klart smälta chokladen, men sen ska man få över allt i smeten. Ja det vart en kladdig soppa. Men till slut var de klara.

Sen skulle jag sy in en kjol. Jag var ju bara TVUNGEN att ha just den modellen. När jag får för mig något i huvudet vad jag vill ha. DÅ VILL JAG HA DET. Jag brände min favorit svarta kjol, man blev lite ledsen i ögat. Så jag hittar ingen som jag gillar i butikerna. Jag har två stycken som är lite för långa. Så en av de tänkte jag skulle vara fin om jag sydde upp. 

Vilket projekt det blev. Men tålamod är något som jag har och jag gav inte upp fast det blev katastrof några ggr. Sen halv 11 kunde jag hoppa in i duschen. Nu är jag så trött att jag håller på svimma. Men jag ville bara andas innan jag går och lägger mig. 

Till morgondagens fika blir det:
  • Leilas kladdkakemuffins med frosting
  • Julskum (såklart)
  • Ischoklad
  • pepparkakor med ädelost
  • Sen ska jag köpa glögg

Det borde väl räcka? Som ni märker är jag en gottegris. Men ibland får man vara det, inte varje dag, IBLAND!

Nu ska jag sova och jag hoppas att Virriga Vera (jag) inte glömmer frostingen från kylen imorn. Jag är så himla glömsk när jag har för bråttom.

Godnatt alla vänner

PS. Här e receptet såklart (www.recept.nu)





Ingredienser

2 st ekologiska ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
0.5 dl matolja
1 dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
1 dl kakao av god kvalitet
1 tsk bakpulver
1 st nypa salt
100 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Vispgrädde och färska bär till servering
(Jag tog frosting för grädde blir så krångligt att ta med)


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.

8. Garnera med en klick lättvispad grädde och färska bär.


Baka till fredag

Skrivet den 2010-12-07 kl 23:10:52 i kategorin av Jenira
Permalink

Halloj.

På fredag är det min sista dag på jobbet. Det är blandade känslor. Men jag tänkte i alla fall baka. Jag måste komma ihåg att hämta 2 st kartonger från sergel bageriet imorn. Men jag tänkte i alla fall baka 2 st cheesecake av Leila.

Den heter New York cheesecake. Jag har gjort den en gång förr och det gick bra. Det är många feta ingredienser i dem, men det som är bra med Leilas recept är att de alltid bli goda. Jag har inte bestämt mig hundra procent, men jag tror det i alla fall. Har ni inte provat den så tycker jag att ni ska göra den. Det är sjukt god och inte så svår att göra.

Servera kakan med Sockrade bär, fantastiskt gott. Men jag ska tänka lite till, vill inte att det ska bli krångligt bara.
Jag var även sugen på att göra Cup cakes, det är ju mer jag. Men måste kolla lite recept. För det är rätt många personer som jobbar och jag vill ju att alla ska kunna ta. 




Ingredienser

300 g digestivekex
150 g osaltat smör
1 dl strösocker
1 dl majsmjöl
2 tsk vaniljsocker
600 g Philadephia
2.5 dl kesella 10%
3 st ägg
1 dl vispgrädde
200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak)
1 dl frysta blåbär


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Smält smöret.

2. Krossa kexen i mixer och rör i det smälta smöret.

3. Packa blandningen hårt en form med löstagbar botten. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna.

4. Blanda socker, majsmjöl och vaniljsocker i en skål. Häll i kesella och färskost och vispa krämigt med en elvisp.

5. Höj temperaturen i ugnen till 200 grader. Tillsätt äggen och vispa väl. Häll i grädden lite i taget under vispning.

6. Smält chokladen i ett vattenbad och rör ner den i smeten.

7. Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. Grädda kakan i 30 minuter. Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter.

8. Låt cheesecaken stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar.

Receptet är från www.recept.nu

Vi får se vad det blir till slut. Nu ska jag googla lite recept, om ni har tips GE MIG!!!

//Godnatt


Fick sån Urge för Macarons

Skrivet den 2010-12-05 kl 13:06:39 i kategorin av Jenira
Permalink

Oh, ibland får jag en sådan sug för vissa saker. Idag är det Macarons. Jag bara älskar de små krabaterna. Så jag började kolla lite på deras hemsida. Oh jag vill åka till London. Det hade varit så himla mysigt. Jag fick mitt "urge" förmodligen av Angelicas (angelicascloset) blogg. Bara måste åka dit igen när jag är i London.

Igår såg jag filmen "Remeber me". Jag gillade den, var lite sorglig på slutet, men ett häftigt och oväntat slut. Men där beställde tjejen efterrätten före huvudrätten. Hon sa: Varför ska jag vänta på det bästa till slutet. Så sant. Det måste jag pröva en dag. För jag ser ju ofta fram emot efterrätten och då har man redan hunnit bli för mätt för att orka beställa den. 

Men nästa helg ska jag köpa med mig lite Macarons. Jag tror tom att det finns i ICA kvantum. Trevlig söndag.

Ps. Är du som jag lika galen i sötsaker så är detta ett litet smakprov:




Bilder från: www.larudee.com



Mums, vill ha ha ha ha och boxarna är ju att die for

KRAM

Basplaggen är nyckeln till en bra garderob

Skrivet den 2010-12-04 kl 22:01:34 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej Kömpis, 

Idag har jag haft en underbar dag. Jag vaknade och gick till frukostbordet och min frukost var serverad. Det är lyxen med att bo hemma. Sen i alla fall, lyckades jag ta fram pilates mattan och började förbereda mig på att möte kylan ute, eftersom jag skulle jogga. Vilket fint väder det var. Solen sken och visserligen var det minus 8. Men det var helt ok att jogga i. Minus 15 var för mycket, det klarar jag nog inte, så då blir det hopprep.

Dock måste jag säga att hoppa hopprep är det värsta jag gjort på länge. Jag fick för mig att det inte alls var jobbigt, men icke sa nicke. Det var mycket värre än att springa i minus 15. Mina vader går genom helvete nu. Men det är en plan B helt enkelt. 

Idag fikade jag med min vän Sarah. Hon frågade mig om jag kunde skriva om hur hon skulle variera hennes garderob. Så vi gick igenom den och hittade 80 % mönstrade plagg, vilket är fint. Men det enda som fattades var några neutraliserande basplagg. En svart snygg kjol (helt bekväm) t.ex. en pennkjol. Sen två saker, en svart och en vit bas tröja ( H&M under 100 lappen). 



Mysfika, jag är besatt av ostar.
Hon hade även september issue av Vouge India som jag skulle låna, men den glömde jag såklart.



Mycket fint i mönster - bra att balansera med bas färg som svart


Det bästa sättet är att klä sig är efter sin kroppsform och inte det som är fint i butiken. Mycket är fint, men det passar inte alla. Med hjälp av en svart kjol skulle hon kunna använda sig av alla sina mönstrade toppar på ett fint och elegant sätt. Så vi åkte till H&M i Gränby och lekte lite med kläder i provhytten. Vi hittade en bra svart pennkjol som även var bekväm. Jag förslog att ta en storlek större om den klämde vid magen. Längden ökade med några cm, detta är bara att sy in med en symaskin. Jag får nästan alltid leka med mina kläder för att se skall sitta som jag vill.
En annan sak som fattades var en svart bas cardigan, också ett måste i en garderoben. Vi hann tom gå genom smink (en riktig tjejkväll). Jag tänkte skriva lite om det lite senare, om vad min bassminkning består av. (Efter filmen som jag hyrt kanske)

Kvällen blev riktigt lyckad och jag hoppas Sarah fick lite inspiration av mig. Jag gav inga expert råd, men basplagg gör livet lite enklare då man lättare kan kombinera med dem. Ett måste i alla garderober:

  • Svarta byxor (jag föredrar stuprörsbyxor med strech)
  • Svart kjol, enkel men snygg
  • Vit och Svart bas tröja, linne, kort ärm och långärm (3/4 arm går oxå)
  • Svart skärp (ett brunt är oxå bra att ha)
  • Svart cardigan (helst en lång och en kort)
  • En svart kavaj (Ta den passformen som du trivs i, jag har alla olika modeller beroende på vad man har den till, men en bör man ha. Bästa plagget för att göra en enkel outfit till fest)
  • Jeans (Detta har jag inte. JAG KOMMER INTE IN I NÅGRA och orkar inte gå på jeansjakt)

Har man en bra basgarderob så är det bara och shoppa tillbehör :) Så tack för en rolig dag. Det är även så himla mycket snö ute. Kallt men fint. 



Snöstaden Uppsala

Nu ska jag mysa med min vän Karamellkungen och njuta av en film som jag velat se ett tag, Remember me. Jag är ju en Twiligt fan och jag älskar mysiga kärleksfilmer. Hoppas den är bra.


Ha en mysig lördag eller party lördag :)






December redan här - Snart är det ett nytt år

Skrivet den 2010-12-04 kl 00:17:08 i kategorin av Jenira
Permalink

Hej vänner,

Jag satt och tänkte att det nyligen kändes som början av året och nu plötsligt är året slut. Nästa år skall jag börja summera vad jag gör varje månad. Frida Fahrman har en grej på sin blogg som jag gillar. I slutet av varje månad så summerar hon bilder från sin blogg. Sjukt kul att kolla på, för en själv förstås. Hon fokuserar mycket på sina outfits. Så kan man se, var det en bra eller dålig månad. Om den var dåligt, då lämnar vi den bakom oss. Om det istället var en bra månad, så kan man minnas och le.

Kanske något som jag skall börja med. Men november har varit en bra månad. Mina föräldrar varit borta och det har inte hänt så mycket. Men jag kom igång med min träning och jag började skriva min blogg. Det är väl bra. 

Nu är jag trött efter ännu en vecka. Idag fikade jag hos min vän Haffa. Hon hade sitt årliga julfika. Hon gav mig ett par skor, som jag ska pröva imorn, jag är helt slut idag. Men gott med massa lussebullar, glögg och julskum. Jag kan inte få nog av detta under en månad i alla fall. 

Imorn får jag sovmorgon, jag får tårar av glädje. Ja behöver inte vakna kl 6. TACK!

Jag har faktiskt inga planer inför denna helg. Imorn ska jag träna bort lite julskum, sen ska jag kanske göra en grej med Sarah för bloggen. Hon frågade mig en sak och jag kom på en idé. Om det blir av får ni se. Sen ska jag bara njuta av att vara ledig, läsa och mysa med en bra film och julskum förstås :)

Ska tipsa om en sak innan jag går och lägger mig. Jag har ju nyligen köpt en dyr maskara, men jag tycker att den var sådär för mina fransar, så jag gick och köpte en billigare maskara. En maskara som jag såg en vän köpa förra veckan. Jag tycker att den är bra än så länge.

Bild från Maybeline.se

/// Godnatt Zzzzzzzzzzzzz

Med lite tålamod kan man få allt

Skrivet den 2010-12-01 kl 18:14:24 i kategorin av Jenira
Permalink

Tjooohej, nu har mina föräldrar äntligen kommit hem och kallt är det må jag säga. Vet inte hur kallt det var. Men jag är säker på att det blev istappar i mina näsborrar. Men jag måste tacka mina billiga fake Uggs, ni kanske räddade mitt liv idag. Jag led inte en sekund...så tack till lågbudget butiker. Yeyy!





Så nu sitter jag och mysar med pappa. Gud vad man inte uppskattar dem tillräckligt. Jag skall inte ta dem för givet mer. Mamma har gjort en starkt grej som jag äter. Jag kan inte andas men det är sjukt gott. Man vill bara ha mer och mer fast det bara blir starkare och starkare.


Såhär dags gör många sina önskelistor. Jag är min egen tomte, så tänker dela med mig vad jag önskar mig av mig själv. De mesta är rätt dyrt men med lite tålamod så kanske man kan få allt.


1. Jag vill ha en ny klocka. Jag hade min underbara Guess, men den lyckades jag ju tappa bort. Detta är en bra modell för mig från Marc Jacobs, jag vill ha en feminin herrmodell utan strass. Jag vill att den skall vara så enkel som möjligt. Jag har redan en sjukt fin strassklocka från DKNY. Den är tillräckligt bling bling. 

2. Jag ska nog även satsa på en systemkamera så småningom. Jag tror jag måste lära mig hur man hanterar den på bästa sätt, men därför ska jag investera i en sådan så småningom. Det kan vara en kul grej att lära sig samt, jag älskar att bevara minnen, speciellt om de är bra tagna. 

3. En iphone är något som jag bara ska ha. Jag känner mig lite efter, då jag inte normalt brukar vara efter i mobilvärlden, men det får bli senare i USA. Längtar att bli en iphone nörd som alla andra. Nu när man pendlar hade jag haft bra användning för denna pryl. Alla som har en verkar vara nöjda iaf.  Så nästa år är det min tur. Yeyyyy!

4. Jag har bestämt mig vad jag ska shoppa i USA, det får bli en stor grej och hans lille kusin istället för massa kläder som jag redan har. Jag behöver en väska som jag kan ha i alla årstider och som jag slipper byta. Så det får bli en Classic Q Hillier Hobo och då bara måååååste man ha en matchande Classic Q Long Trifold plånbok. Ohh det pirrar i magen. Vi får väl se om vi alla tre blir ihopparade.

5. Sen köper jag varje år en kalender från min absoluta favorit ordnings butik Ordning & Reda. Det är bara ett måste, så att man kan planera in alla galna saker man skall hitta på under året. Visserligen kan man göra det i en iphone. Men jag vill ha en ändå. Alltid kul att kladda i. Så med lite tålamod så kanske man kan skaffa sig en och en annan sak.

Sen har jag juh tänkt mycket på det här med nyårsklänning. Jag vet ju inte 100 % vad man skall göra. Men jag är iaf sugen på en silver/grå klänning i år. Gärna en lång. Innan sa jag ju att jag ville ha en svart eller guld, men jag har ångrat mig.

Jag såg en bild på en sådan klänning i HM Magazine. Den kostar 799 kr, men verkar inte ha kommit till butiken än. Jag såg att Sofie Fahrman hade på sig den i Sofis mode. Men jag hoppas att jag inte missar den när den hamnar i butiken. Snälla hör av er till mig om ni skulle få se den. Lång grå armlös klänning. Jag älskar Elie Saabs klänningar. Hade jag haft en vit brudklänning hade jag definitivt velat bli inspirerad av hans kollektioner. Men här är lite inspiration till mina tankar kring min klänning. (Som bara finns i mitt huvud) 




Elie Saab silverliga kollektion, FAB!


Nu ska jag sluta drömma. Ikväll är det iaf Greys anatomy. Något att se fram emot. Så konstigt att vara hemma mitt i veckan. Så mycket tid för mig själv. I like.

//Ha de gött


 





Vilken dag...äntligen får man sova

Skrivet den 2010-12-01 kl 00:33:14 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag kan inte förklara min dag. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Imorn kommer mamma och pappa hem. Jag dör av glädje, äntligen...är så trött på att laga mat..hehe..nej jag skoja. Jag saknar de massor.

Iaf...idag led jag av kyla, på morgonen fick jag ett litet hörn på tåget och sen på vägen hem gick jag vilse när jag va på väg till läkaren, inte så smart i detta väder. Sen var alla tåg inställda, så jag tog bussen, fast jag betalar massa pengar för tågkort. Men jag ville bara hem. 3 och halv timme senare är man hemma och död och då skulle man ställa sig och laga mat. Vid 11 hade jag lyckats laga mat och städa klart allt. Nu är jag ny duschad och kan äntligen sova. Lång dag. Imorn är jag iaf ledig, så jag slipper tåg kaoset. 7 dagars pendlande kvar bara.

Jag måste säga att jag är impad på dem som gör detta år efter år. Hur orkar ni? Eller man kanske är tvungen, hur många jobb finns det i uppsala. Så vad ska man göra? Köpa varma kläder och se ut som en mupp. JA!

Jag fick lite panik på vägen hem, så jag köpte ett par fake svarta Uggs. De är sjukt fula. Men jag bryr mig inte. Det var värt 300 kr. Jag tror inte jag kommer ha de på vägen till jobbet. Men i övrigt, sen kan jag slänga dem med gott samvete. De riktiga Uggs sitter lite bättre, i USA kan jag köpa såna, där är de billigare.




Köpt fake uggs. INTE HÄLFTEN SÅ fina som dessa. Men jag behövde något tills jag åker.


Ett av mina bästa köp i år. Jag har dubbla sockor och fryser inte. Men på slutet av dagen, så blev det tom för kallt :( (Bild från Scorett.se)


Jag hade verkligen velat investera i curlingskor, men nu känns det meningslöst eftersom jag åker snart. Nu ska jag sova. Jag läste idag att sömn gör en smartare. Det verkar logiskt. Jag har massa som jag vill blogga om, men inte idag. Ska köra till Arlanda imorn, dock ska det bli minus 21 grader i Uppsala. FY!! Stackars mamma och pappa kommer att få en chock. Så klä er varmt, det e snyggare och coolare att vara påklädd än inte. Jag såg en fjortis ha på sig korta converse, med tunna strumpbyxor. TACK GUD att man kommit ifrån den fasen. Varma kläder till och med täckbyxor är ett måste för alla som pendlar iaf. Använd mössa och vantar, snyggt och DET VÄRMER!!

"Be smart not a looser"

// Natt alla vänner