Helgen - Brunch & Prom

Skrivet den 2011-05-15 kl 19:12:13 i kategorin av Jenira
Permalink

Helgen började inte bra för mig, i fredags så var det meningen att jag skulle åka in till Ambassaden för att träffa lite nya människor på ett event, men istället blev jag sängliggande hela dagen. Jag tar alltid pollen medicin under våren, oftast Claretyn. Men tydligen hade jag under tre dagar tagit en Claretyn medicin som inte var till för vanliga allergiker. Jag har ju under flera dagar sagt att jag mått dåligt. 

Efter en timmes verkan kunde jag knappt stå upp och meddelade detta för min svärmor som då bekräfta att jag tagit ett recepbelagd piller för akuta fall. Vi läste biverkningarna och mycket verkade stämma in, jag kunde liksom inte ens stå upp utan att känna mig yr. Så det var min härliga dag, men nu har jag iaf lärt mig en läxa. På eftermiddagen kom iaf min Hubby hem så vi myste med hyr film (127 hours, fy vilken äcklig scen det var i filmen) och snacks i sängen. 

Lördagen mådde jag bra nog för att träna och vi åt brunch ute. De som känner mig vet att jag är svag för brunch. Frukost är min abosoluta favorit måltid, jag bara älskar frukost. Sedan var det även Naureen's Prom kväll. Jag köpte klänningen till henne och körde hela sminkningen samt håret. Jag måste säga att jag tyckte hon såg ut som en liten prinsessa, jag kan visa bild senare. På slutet var vi så stressade men jag hann köra henne till hennes kompis och kände mig som en stolt mamma :)

På kvällen gick vi på en Indisk Fashion show av Deepak Pervani. Jag personligen tyckte inte att det var en hit, då kläderna inte impornerade mig alls, men det var ett kul event. Många snygga desi tjejer på ett och samma ställe.


Choklad från hans resa, me love :)


Den här filmen hade den värsta scenen ever, men den va OK, utan scenen var den sådär.

Lördagsbrunch på La Madeleine ÄLSKAR BRUNCH


Bilder från Fashionshow. Min outfit var såå 2009, men så den kommer jag inte köra mer. 
Klänning: H&M Trend (Gammal rutten)
Skor: H&M Jimmy Choo
Väska: Fris & Co
Örhängen: Jag tror det e Sara Mahmoods...oppppsssssss!!!

Våran nya onyttiga trend, Empenadas efter alla kvällar. Jag var så hungrig eftersom vi hade skippat middag och jag åt som om jag aldrig sett mat förr. Igår provade jag en med spenat och ost. En slags pirog helt enkelt.




Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: