Happy 4th of july

Skrivet den 2011-07-05 kl 16:35:37 i kategorin av Jenira
Permalink

Igår var det 4th of July och en tradition är väl att titta på fyrverkerierna som många arrangerar. Man kan nog titta på fyrverkerier överallt här, men eftersom det var min första så ville min man att jag skulle få se de bästa fyrverkerierna i USA och det råkar vara i DC där vi bor och självklart gick vi dit.

Vi åkte in tidigt och var tvungen att åka bil en bit för att sedan ta in metro in till stan, eftersom det finns NOLL parkering i stan. Vi åkte till Dupond Circle för att äta på Nandos innan vi fortsatte in till White house området. Jag älskar Nandos, men jag måste säga att jag tycker att smaken på något sätt är starkare här i USA än vad jag minns i UK, min mun BRANN efteråt. 

Vi hade med oss en filt och hitta en plats mittemot "The Washinton Memorial". Det var MASSSSSA människor där och det kändes nästan som en liten festival med musiken i bakgrunden. Folk är tidiga och alla tar med sig sin egna picknick korg och lekar osv. Medan vi vilade på gräset så började det SÅKLART dugga litegrann, men eftersom det är så himla varmt här så gjorde regnet inte så mycket. En kille bredvid oss var snäll och offrade sitt paraply till oss men regnet försvann efter några minuter lagom till att fyrverkerierna började. Libby och hennes man kom och gjorde oss sällskap precis innan det hela började. 

Jag blev helt paff av dessa fyrverkerier det kändes som om vi var helt under dem. Det var nog det maffigaste jag sett hittils och helt klart värt väntan på något gott. Nästa år vill jag göra en annan tradition och det är att grilla hamburgare med massa ost mmm :)


I sista sekunden bytte jag ut min väska mot den röda, lite kul och mobbad, men väl på plats så hade alla samma färgerna på sig :)


Mums Nandos



Libby joinar oss


Det kända monumentet


yeiiiiii poff




Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: