Chef a la Fredag
Skrivet den 2012-01-28 kl
22:16:44 i kategorin av Jenira
Permalink
Minibitar med spenatröra och gräslok
Italiensk sallad mi favorita
Tomat
Mozarella
olivolja
salt & peppar
rostade pinenötter
basilka
Sweet potato con Garlic mayo
Sweet potato i ugn i 45 min
3/4 cup mayonäs
1 vitlök (minibitar)
Citronsaft & lite citronskal
Chicken a la Carolina
Voila.....& min svamrisotto.
Vit Choklad pannacotta med bär
600 g grädde
Chicken a la Carolina
Voila.....& min svamrisotto.
Vit Choklad pannacotta med bär
600 g grädde
150 gr vit choklad
1 tsk vaniljsocker
3 tsk socker
3 tsk gelatin pulver med 1/3 cup vatten
(i sverige skulle jag använda 3 gelatinblad)
Valfria bär
(i sverige skulle jag använda 3 gelatinblad)
Valfria bär
Jag måste säga att det var en lyckad middag, men fa fasiken var mycket jobb det är att ha middag. Jag glömde ta kort på mina fina cockosbollar som jag gjorde med olika toppingar. 5 stycken med pärlsocker, 5 stycker en kockos och 5 stycken med hackade hasselnötter. Jag måste säga att det var gott med svamprisotto men jag tror inte att jag kommer att göra den för en stor grupp igen. Det var lite stressmoment för att den skall göras precis innan den skall serveras och man måste röra om hela tiden. Jag kommer nog att göra den igen och blev nöjd med resultatet, men nästa gång kanske för en mer intim middag och inte när man har 10 andra saker samtidigt som skall göras. Snacka om att jag var trött efter att ha diskat av den sista kastrullen och sov väldigt gott igår natt.
Kommentarer