I want a busy life

Skrivet den 2012-01-11 kl 19:04:26 i kategorin av Jenira
Permalink

Så igår var jag på mitt första möte med SWEA programgruppen och träffade även tjejerna som inte ska vara med längre. Det var lite trist på samma gång, då de även var väldigt trevliga. Men de är ju fortfarande med i SWEA så jag kommer ju att träffa de på olika event. Vi gick till Busboys där jag alltid äter brunch med min Hubbz men igår beställde jag en Veggie Burger som jag är väldigt förtjust i. 

Vi pratade om årets events och de har några fasta event som ärtsoppadagen och sedan midsommarfest och lite annat. Men sedan planerar man en Afterwork per månad där olika personer ansvarar för olika månader. Mitt ansvar är för Februari och Evalena kom på att ha den i Vapiano i Bethesda, vilket är rätt nära där jag bor. JAG ÄLSKAR JU VAPPE, så det tyckte jag var super. Nu är jag ju även med i styrelsen och får även gå på de mötena. Det ska bli kul att lära sig lite mer om SWEA och hoppas att jag är ett bra tillskott för gruppen. Vi får väl se.

Idag har jag en telefon intervju klockan 15.00 och jag har suttit hela morgonen och förberett mig så mycket som möjligt. Jag tror att jag är redo och kan bege mig till gymmet nu innan de ringer. Idag är det bara HR som ska ringa mig och om de gillar mig så får jag gå vidare till en grupp intervju som sedan leder till en individuell intervju. Process process process....

Ikväll ska jag även till mina svärföräldrar och käka middag och planera min svägerskas Hollywood fest för den är inte långt borta. Sedan har jag försökt att boka in massa saker i kalendern så att det känns som om ja har ett busy life, hihi...det e ju min dröm :) Bland annat så ska jag träffa Anette från House of Sweden och de svenska tjejerna från Uppsala (som jag träffade på julmiddagen) och vi ska äta ute på någon restaurang, då det är DC Restaurant Week nästa vecka. 


Nä nu ska jag vara Busy med att diska...wohooooo


I think I am ready...





Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: