Framtidsinspiration

Skrivet den 2012-02-16 kl 07:09:56 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag har varit rätt bra på att nätverka sedan jag kom hit och idag träffade jag Åsa som jobbar på Världsbanken. Jag träffade henne mest för att få inspiration och höra hennes historia i DC. Hon tog även med mig på en föreläsning om sociala medier som facebook och hur man idag kan utnyttja sociala medier för att utvecka och nå ut till fattigare länder. Sedan gick jag en "tour" och vi år lunch på den mest fantastiska matsal jag sett i mitt liv. Det fanns så många val att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Som många andra är detta en drömarbetsplats, men ingenting är omöjligt. Jag måste bara hitta rätt person att impornera "I guess". 

Sedan var jag även på Bikram Yoga med en ny kompis som jag verkligen gillar. Det var hennes första gång och jag har gått på Hot Yoga på mitt gamla gym flera gånger men detta var INGET jag upplevt tidigare. Jag vet inte hur jag ska förklara klassen, men stället var i alla fall specialiserat på Bikram Yoga och jag minns inte att rummet var lika varm under Hot Yoga. I Hot Yoga, så känns det som att vara i ett varmt land och i Bikram så är det en helt annan grad av värme, dvs MYCKET VARMARE. Jag klarade mig i 60 minuter (klassen är 90 min) och svettades som en gris från första början, men sedan var jag tvungen att ta det lugn och mitt huvud började snurra och jag mådde jätte jätte illa. Kvinnan sa att jag inte skulle gå ut men att ta det lite lugnt. Vi båda fick kämpa på slutet och var chockade hur jobbigt det var. Men samtidigt var det så himla härligt och svettas så mycket och det kändes som att kroppen fick en detox. Jag har två gratistimmar kvar och trots att vi trodde att döden var nära (eller spyan) så kommer vi givetvis att gå tillbaka. 

Jag har nämt innan att jag hade en jobbig vecka och i livet så möter man många många motgångar. Men jag känner att jag hanterat mina problem på fel sätt, i alla fall denna vecka. Jag skulle nästan kalla mig för en fegis. Bara för att man har lite motgångar i livet så kan man inte sitta och tjura och ge upp, utan man måste stötta varandra och kämpa vidare. Så jag ska försöka bli mer positiv och jobba mer som ett team med vissa saker med min Hubbz.

Imorn ska jag träffa den gamle kassören och sedan sätta mig i älskade Starbucks och söka jobb. Jag måste lära mig att ta en dag ledig lite då och då,så att man inte tröttnar på sökandet lika lätt. En rolig sak som jag fick veta idag, är att jag ska vara barnvakt åt en otroligt söt bebis på fredag. De ska på en födelsedagsfest nära vårt hus och hon frågade om jag kunde vara barnvakt några timmar. Jag älskar barn och hade mina kusinbarn bott nära, så hade hon aldrig blivit av med mig. Men det ska bli kul att leka lite med en bebis :)




Häftig byggnad och ännu häftigare innuti


Jag stod och väntade på grönt ljus och plötsligt hoppas en häst fram, så söt men jag är allergisk.




Kommentarer
Kali

Det är inget fel på att vara negativ ibland för det är då man kan vara positiv och kreativ igen!!!



Tycker att du är väldigt effektiv för det är INTE lätt att hålla humöret uppe men du har rätt..du är inte bra på att slöa så det måste du bli bättre på haha

2012-02-16 @ 14:36:11
URL:
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: