Måndags ledig

Skrivet den 2011-11-15 kl 05:32:25 i kategorin av Jenira
Permalink

Ligger i sängen och tänker igenom dagen, det är måndag igen. Veckan har bara börjat men känns som om mycket har hänt under en dag. Jag vaknade dock med en klump i halsen och kände mig inte alls så glad, jag var på en lååååång intervju. Då menar jag inte att självaste intervjun som var lång, utan jag fick sitta i ett rum i 2 timmar och men prata med totalt 5 killar om olika saker. 

Efteråt fick jag migrän på vägen hem, jag var liksom tvungen att organisera vad de hade sagt till mig och vad jag själv tyckte. Jag ska vara ärlig och säga att jag för det mesta är lite förvirrad just nu och ska ta en dag imorgon och inte tänka på jobb för en liten stund, orkar inte mer och tar det igen på onsdag. 

När jag väl kom hem blev det lite träning och sedan träffade jag upp min man på IKEA för att handla lite saker. Det vi egentligen åkte för att köpa hade givetvis tagit slut på lagret, men det blev i alla fall massa små grejer samt två lampor till sovrummet. Lamporna var billiga, men ibland kan billiga saker vara så himla fint och praktiskt. Hela rummet känns helt annorlunda och upplyst. Tänk vad små detaljer kan göra. 

Imorn ska jag till jobbet igen samt baka hemma hos ambassadörens fru. Det är till SWEA Julgrejen och allt som sälj bakas för hand av SWEA medlemmar. På självaste SWEA dagen ska jag sätta ihop prinsesstårtor och sedan tror jag att jag ska göra våfflor och sedan sälja dem. Varför valde jag våfflor egentligen ? Det skriker ju KATASTROF...men jag gillar att välja komplicerade projekt. Enkelt är ju tråkigt :)

Nu ska jag äntligen sova :)



Jag gillar vårt lilla gym där jag ofta är själv. 


Blev en tur till IKEA och självklart så köpte jag en ljusstake. JAG ska sååååå julpynta vår lilla lägenhet :)


Jag är besatt av dessa Edamame bönor, YUM!! Detta är bara en del, jag åt nästan hela påsen.

Köpte lite bakgrejer, HÄR SKA DET BAKAS TILL JUL, någon som vill äta?


Man ser knappt lampan på sidan, men vi köpte två likadan som ligger på varsin sida.


Jag bytte ut min ljusstake mot en ny :) Men lite knepig att bygga denna, har ont i armarna nu. Ibland gillar IKEA att krångla till det.




Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: