En grå dag

Skrivet den 2011-11-16 kl 21:45:33 i kategorin av Jenira
Permalink

Usch.... inte haft en bra dag alls, jag var på en intervju idag och den låg ungefär 35 min från mig, men bara för att det är lite regn ute så tog min resa mer än en timme. När jag äntligen började närma mig mot slutet av min resa så var jag tvungen att betala tull. Jag fick lite småpanik eftersom jag aldrig gjort det innan och har inte en sådan där maskin som alla verkade ha och slapp stanna. Så jag gick till coin rutan och TACK GODE GUD ATT JAG SAMLAR på mina mynt, för jag behövde vartenda öre. 

När jag väl kom fram satt jag och hurrade lite för mig själv i bilen, då jag kände mig stolt över att ha hittat detta ställe, men detta hurrande tog snabbt slut. Min intervju var lika bajs som jag trodde innan jag ens kom innanför dörren. Killen var otroligt otrevlig och frågade mig hur det var och så. Jag sa: I hate traffic when it rains. Han sa: What, you don't like rain, is rain a problem for you? Ja, som ni förstår så gick det inte så bra. Jobbet var inte alls som jag förväntade mig och till slut sa jag, this is nothing for me och avslutade samtalet och gick därifrån. 

Jag var så himla förbannad, jag hade ju tagit en hel dag ledigt för detta och åkt hit för NOTHING. Jag åkte hem och har sedan dess suttit och tyckt synd om mig själv. Men till slut så fick jag slå mig själv i ansiktet och börja om från början och har sökt en hel del tjänster. Jag bara önskar jag kunde få något positivt beskev, men men. 

En kul grej som hände igår i alla fall var att jag träffade några svenska damer från organisationen SWEA som jag precis blivit medlem i. Jag var på mitt första möte och vi skulle alla baka till Jul bazaren i december. Alla tog varsitt recept och jag skulle såklart ta något som jag aldrig gjort tidigare: Strassburgare. Det var lite jobbigare att göra smeten än vad jag trodde, jag saknade min kickenAid hemma. Men det gick bra och det var jättekul att träffa alla dessa damer och tjejer och alla med amerikanska män. Vissa bott i DC över 50 år och jag var helt impornerad över att höra deras historier. Vi samlades hemma hos den svenska ambassadörens kök och WOW vilket hus, men vi höll mest till i köket. Jag träffade två andra tjejer som är medlem i DC tjejmiddagar och de träffas en gång i månaden och äter middag ihop. Nu är jag också medlem och ska på julfest med den den 16:e December. 

En av tjejerna visade sig vara granne med mig, så jag hoppas på att träffa henne nästa vecka. Så lite kul har jag haft trots detta moln som är över mig just nu. 

Jag fick även en inbjudan till ett annorlunda event på söndag. Min man kollar ju som sagt på Amerikansk fotboll varje söndag och jag kan inte kolla på sport mer än 2 timmar. Så jag ska åka med en tjej till DC och göra mackor och ge ut till de hemlösa där. Det ör något som jag aldrig gjort förut och jag har nästan lust att säga åt den hemlösa mannen som sitter nära mitt jobb att komma till detta. Han sitter där varje dag, på samma ställe och hälsar på mig, känns som om vi känner varandra lite nu. Det är lite annorlunda grej som jag ska göra. I övrigt blir lite bio i helgen samt en födelsedags middag, men nu är det Onsdag och jag tänkte göra lite middag till min man ikväll som måste stå ut med en emotionell fru som bara VILL HA ETT BRA JOBB. Jag tänkte göra soppa med Quesadillas med kryddig korv. Mat gör mig alltid glad i alla fall :)


Mitt första glögg drickande för i år. Jag ska tillbaka till IKEA och köpa mer snart YUM, jag älskar glögg.






Jag bakade dessa strassburgare och de blev inte alls som på bilden, men helt ok :)


Träffade ett härligt gäng och ser fram emot nästa event. 




Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: