detaljorienterad

Skrivet den 2011-05-27 kl 06:48:20 i kategorin av Jenira
Permalink

Idag träffade vi vår bröllopsfotograf och vissa människor är menade att bli framgångsrika. Hon var så detaljorienterad och ville ha koll på allt, sedan visade hon ett av hennes arbeten och jag vart riktigt impornerad. Men hon tar BETALT för det också, blaaaah vad allt med btöllop är dyrt, det är en business som man borde satsa sin karriär på. Money money money...

Tjejen i albumet hade ett par råååååååå snygga CL skor och jag tänkte, varför inte ge mig själv ett par skor i bröllops present, det förtjänar jag väl, eller? Vilka tycker ni att jag skulle välja? Jag hatar mina tår, annars hade jag valt öppen tåmodellen.

Min mage är inte på min sida idag, den är dum. Jag har en dum mage men hittils har det gått bra tills idag, men nu är den bara svullen och dum. Aktivia yogurt brukar hjälpa. 

Imorn är det fredag eller det är väl fredag just nu, och här i USA är det memorial weekend, så de får en dag ledig på måndag. Då öppnas alla pooler i USA och alla hänger där. Men jag vet inte än vad våra planer är, då min man är en sista minuten människa (motsatsen till mig). Jag vill ha en tjejkväll, men har inte lyckats övertala Libby än om att slita sig från sin man för några timmar. Jag älskar min man och att spendera all min tid med honom, han är aldrig tråkig, men ibland måste man låta varandra komma bort lite och jag vill att han ska vara lite med sina killpolare och göra nåt kul och slippa tänka på bröllopet en sekund. 

Så jag ska slita henne ifrån hennes man för en kväll och göra massa tjejsaker som jag älskar. Just nu är det sååååååå varmt i rummet och jag kan inte sova och finns det något värre än att vänta in sömn.

Vi åkte i Max för en gång skull 

Jättemysigt ställe med god franskaktig mat

Vilka är finaste?


Kommentarer
Blaggeur

Omg!!!!!! Va kostar de med nitar på?? Oh ja vill ha en rosa Chanel oxo :(

Men Butt va kostar skorna?! Fast de ser sjukt obekväma ut men ja måste ha

2011-05-27 @ 11:23:22
URL:
Blaggeur

Omg!!!!!! Va kostar de med nitar på?? Oh ja vill ha en rosa Chanel oxo :(

Men Butt va kostar skorna?! Fast de ser sjukt obekväma ut men ja måste ha

2011-05-27 @ 11:23:57
URL:
Carra

Jag vet inte men de är inte så dyra men jag måste nog pröva de innan jag köper någon av dem. Jag vill inta ha skor som jag inte kan gå i. Jag undrar vart de säljer Loubourtins här??

2011-05-28 @ 07:06:58
URL: http://madebyjenira.blogg.se/
Carra

jag tar tillbaka..de e dyra

2011-05-28 @ 07:17:43
URL: http://madebyjenira.blogg.se/
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: