Butterchicken

Skrivet den 2011-07-14 kl 06:13:06 i kategorin av Jenira
Permalink

Jag älskar min butterchicken, men jag har tröttnat på den efter alla bröllop vi gått på, men det finns ett ställe här som är allt annat än FANCY , men har den godaste butterchicken av dem alla. Innan vi tog oss dit så stannade vi snabbt förbi ett ställe som sålde indiska kläder, jag behöver en överdel till min Sari men så klart fanns den färgen inte. Butiken stängde 10 minuter efter att vi varit där så jag hann knappt kolla och av det jag såg vart jag inte speciellt impornerad. 

Sedan irrade vi omkring en stund tills vi bestämde oss för att röka vattenpipa och äta klassisk butterchicken i ett ställe som heter Prince. Det var trevligt och jag älskar "girltalk" men toaletten var det värsta jag sett i mitt liv (blaaaaaaaaaaaaah).

Idag hann jag ta ett test för alkohol delen och jag ville strypa någon. Kan ni fatta att det hade en hel del om: Alkohol som är en "drug" och unga killar dricker alkohol för att de har dåligt självförtroende och då vågar de prata med tjejer (VA?) och många dricker för att det är en social grej och känner sig tvingad att ta ett glas. SEEEEEN när man druckit alkohol så kan man få huvudvärk och det är inte bra... HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ?????? Vad har det med körning att göra överhuvudtaget? Men jag ska fortsätta imorn och hoppas jag kommer till ett vettigare kapitel. 

OK ska kolla på min andra besatthet här och det är deras Food network :)




Det var mycket godare än vad det såg ut och jag brände min tunga. Brödet var helt nybakat och gott. 


Love the vattenpipa :)



Kommentarer
Sarah

Åh vad Gott det såg ut!!

Om du har ett bra recept på butterchicken så posta det..jag ska göra min vanliga men jag är trött på den..Behöver lite inspiration från min inspiration guru :D

2011-07-14 @ 07:44:11
URL:
Carra

Jag har faktiskt ett bra recept men den tappade jag bort i Sverige för ett tag sen. Men jag ska kolla om jag kan hitta den...

2011-07-15 @ 04:21:11
URL: http://madebyjenira.blogg.se/
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: