OSCAR GALAN 2011 - GLAM GLAM ATTACK

Skrivet den 2011-02-28 kl 11:59:00 i kategorin av Jenira
Permalink

Tänk och bli bjuden på Oscars galan, vilken upplevelse. Jag har en gång i mitt liv varit vaken för att kolla på denna fantastiska gala som sker varje år. Men nu är jag för gammal för att orka vara vaken till kl 6 på morgonen. 

Men jag måste säga att jag är väldigt chockad över hur många av alla kändisar som inte hade fina klänningar. Kanske går de på för många galor så att inspirationen tar slut, men jag personligen tycker att Oscarsgalan skiljer till från de andra galorna då man kan experimentera lite mer klänningarna. Här vill jag se GLAM!

När jag tänker Oscar, så tänker jag minnesvärd, glammig, stilren klänning med häftiga smycken. Hur mycket jag än älskar Lady Gaga, men inga sådana fasoner. Kanske lite tråkigt tänkande. Men varje år ser jag fram emot att se dessa fantatiska prinsess liknande klänningar och blev tyvärr lite besviken. MEN, så klart fanns det vissa som stack ut mer än andra. Jag vill liksom se Glam Glam Glam, en liten fest för ögat helt enkelt. Vad tyckte ni själva?

Sedan har jag valt ut några klänningar som jag själv hade valt till årets gala OM MAN NU SKULLE VARIT BJUDEN SÅ ATT SÄGA. Alla kommer från Elie Saab, min absoluta favorit och jag såg att Mila Kunis bar en fantastik klänning som jag har bland mina favoriter. Bilderna kommer från: www.style.com



Här kommer mina favoriter från Årets Oscarsgala 2011

Anne Hathaway är en av mina favorit ikoner idag, hon har ett fantastiskt utseende och hon (eller hennes stylist) Kan verkligen klä sig. Här i en fantastisk klänning med Valentino.
När jag såg denna bild på Matthew McConaughey fru Camila Alves så fick jag en aha-upplevelse. Jag bara älskar hennes hela outfit från top till tå. Vilken hit även om den är helsvart. Helt klart en favorit. HOT HOT till båda.
Mila Mila Mila, hon har verkligen prickat rätt. Hon har valt en klänning från Elie Saab Couture. Tio plus från mig, hon har även ett fantastiskt utseende men med denna klänning prickade hon helt rätt.
Jag gillar röda klänningar och av alla så var denna en favorit som Sandra Bullock kom in med. Fina Sandra! Klänning från Vera Wang
Jag gillar den här klänning från Chanel, jag vet inte om jag hade valt den till en Oscars men den är väldigt klassig och fin, så tummen upp till Michelle Williams.
Wow Anne, bra val! Jag älskar dekorationen på klänningen, 100 % glam
Åter igen gillar jag klänningen efter som Nude är en av mina favorit färger, men jag tycker tyvärr att Mandy Moore försvinner i den och framhäver inte dens bästa sida. Men klänningen i sig skulle passat bättre på tex Halle Berry.
Åter igen WOW Anne, Glam poäng till dig.
Jag är ju lite hemligt kär i Natalie, denna färg är helt fantastiskt, kanske kunde klänningen varit en aningen längre, MEN jag tror att pga hennes graviditet sm knappt syns så har de valt att inte satsa hellång. Smart Natalie, du får en tia av mig i alla fall.
Den här är bara att die for GLAMCHOCK!
Hilary Swank får en 9:a av mig, klänningen från Gucci är sjukt fin, men det känns som om något fattas. Kanske ett par lite större örhängen. Men annars mycket fin.
Halle Berry är Halle Berry, hon kläs i det mesta, här i en fantastisk Marchesa.

Halee Stienfeld även i Marchesa. Jag gillar den gulliga looken med tanke på hennes unga ålder.


Jennifer Hudson har verkligen gått ner många kg om jag får säga det. Jag gillar inte urringningen på hennes klänning, men jag gillar hur hon ser ut, helheten liksom. Jag måste säga att jag är impornerad över den viktminskning hon har gjort. I USA är hon med i vartenda reklam med Viktväktarna. Well, det har verkligen hjälpt. Hon verkar vara en underbar tjej. 

Året hon var med i Dream Girls
Till Årets gala, FAB Hudson!

Om jag nu fick gå på denna fantastiska gala, vad skulle jag ha på mig? Det skulle givetvis vara Elie Saab, men jag skulle antingen gå för en mer Nude look med ett glammigt inslag eller något rött. Det skulle nog sticka ut lite från mängden.

Jag bara svimmar när jag ser dessa fantastiska kreationer.

Eller kanske denna klänning med en eldig look och eldiga smycken
Om in en klassisk figursydd svart klänning, med sotade ögon och FETA bling örhängen
Eller något rött skulle jag även kunna tänka mig




Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: