Passed step One

Skrivet den 2011-08-25 kl 03:03:38 i kategorin av Jenira
Permalink

OK ett steg närmare detta körkort, så nu har jag teori och uppkörning kvar. Testet gick bra och jag klarade det. Det var 20 frågor och jag ska vara ärlig och säga att jag gissa på hälften av frågorna. Men passed is passed right? Och hur mycket behöver jag veta om droger egentligen när de inte intresserar mig. 

Så nu ska jag lära mig fickparkera och försöka boka en tid för uppkörningen. Resten av dagen har varit aptråkig men nu när det är över kan jag göra annat. Imorn bitti ska jag på en intervju med Robert Halfs konsultfirma som specialiserar sig på Finans och jag hoppas att de ka kunna hitta mig ett bra jobb på ett stort och härligt företag med MASSA möjligheter :) (I hope)

Men vi kanske ska börja med intervjun imorn och jag måste ta med mig värsta portfolion tills imorn, de har skickat en lista på allt man ska ta med sig. Känns som om det var ett tag sedan jag gick på intervju. Aja, nu ska jag faktiskt till gymmet fastän klockan är 21.00 för imorn ska jag fasta mina sista dagar och då blir det inge gym, så man måste väl passa på och min käre man kommer hem sent ikväll från Huston, så jag ska unna mig lite vikter yummi. 

Har ni några tips på vad jag kan baka till Eid, jag måste göra nåt som man kan ge till många personer eftersom de kommer komma runt 80 personer under hela dagen. Kom gärna med tips, jag är trött på min toska kaka, jag vill göra något annat kul. 


Inte så konstigt att många är feta här, fastän det är super skönt med Pengarautomat drive in. Man behöver liksom ALDRIG lämna bilen :)




Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: